Φαγητό
Οι κουτάλες των ζυμαρικών κατασκευάζεται παραδοσιακά με μία τρύπα στη μέση, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν γιατί συμβαίνει αυτό.
Η κουτάλα, λοιπόν, προορίζεται πρώτα και κύρια για τα μακαρόνια και η τρύπα που έχει στη μέση δεν είναι τυχαία τοποθετημένη εκεί. Εξάλλου, δεν είναι για αισθητικούς λόγους, αλλά για πρακτικούς: προκειμένου να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε πόσα μακαρόνια θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε. Η τρύπα αναλογεί σε μία μερίδα για ένα άτομο.