Η ομελέτα είναι ένας εύκολος τρόπος για να καλύψουμε την πείνα μας, εκμεταλλευόμενοι τα αβγά που έχουμε στο ψυγείο μας και ό,τι άλλο υλικό είναι διαθέσιμο.
Έχουμε συνηθίσει να την ψήνουμε στο τηγάνι, αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός τρόπος. Εξίσου αποτελεσματικό είναι να τη… βράσουμε, σε μία κατσαρόλα. Όσο περίεργο κι αν φαίνεται, στο πρώτο άκουσμα, η ομελέτα θα βγει αφράτη και νόστιμη.
Το βραστό νερό, άλλωστε, μεταφέρει τόσο γρήγορα τη θερμότητα που τα αβγά «φουσκώνουν» και ψήνονται αμέσως. Μόλις είναι έτοιμα, τα βγάζετε από την κατσαρόλα, ίσως μια τρυπητή κουτάλα, τα αφήνετε λίγο να στραγγίξει το νερό ρίχνοντάς τα σε ένα σουρωτήρι, τα «πατάτε» με ένα πιρούνι και τα σερβίρετε με όποια γέμιση θέλετε ή απλώς πασπαλίζοντας με μπαχαρικά και μυρωδικά της επιλογής σας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.