Δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που μένουν ασυγκίνητοι στη θέα ενός ζουμερού και αφράτου μπιφτεκιού. Αποτελεί, άλλωστε, αγαπημένη επιλογή για πολλούς.
Οι συμβουλές για το τέλειο μπιφτέκι είναι πολλές. Υπάρχουν πολλοί τρόποι, άλλωστε, για να το ψήσετε, αλλά ο σεφ Γκρέιχαμ Έλιοτ μας προτείνει έναν από τους πιο περίεργους, ώστε να «κρατήσει» τα υγρά του και το σχήμα του και να μη στεγνώσει όσο το μαγειρεύετε. Ποιο είναι το «κόλπο» του Αμερικανού; Ένα παγάκι!
Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η μέθοδός του λειτουργεί στα μεγάλα μπιφτέκια και πρέπει να ακολουθηθούν τα εξής βήματα: Βάζουμε το μπιφτέκι σε δυνατή φωτιά και στη συνέχεια σπρώχνουμε με τον αντίχειρα ένα παγάκι στη μέση του. Όταν έρθει η ώρα να το γυρίσουμε, το απομακρύνουμε από το δυνατό σημείο της φωτιάς. Με το που θα ετοιμαστεί το μπιφτέκι, το βγάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να «ξεκουραστεί» για πέντε λεπτά.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.