Εάν σας αρέσουν οι γαρίδες, αλλά το καθάρισμά τους σας δυσκολεύει, υπάρχει ένα κόλπο που θα σας «λύσει» τα χέρια.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πιρούνι. Βάζετε το αριστερό δόντι του πιρουνιού κατά μήκος μιας μεγάλης γαρίδας, περνώντας το μέσα από το κέλυφος, κι εν συνεχεία τραβάτε προς τα κάτω το κρέας της. Το κέλυφος θα μείνει στο πιρούνι και η γαρίδα θα είναι τέλεια καθαρισμένη κι έτοιμη για κατανάλωση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.