Όπως είναι γνωστό, το αβοκάντο λίγη ώρα αφού κοπεί αρχίσει να μαυρίζει. Όμως, ένα νέο «επαναστατικό» βίντεο έρχεται να μας δείξει πώς μπορούμε να το διατηρήσουμε φρέσκο, για περισσότερο διάστημα που θα «αγγίζει» ακόμη και τη 1 εβδομάδα.
Τη λύση έρχεται να μας δώσει ένα ακόμη βίντεο με μαγειρικά tips, που ανέβηκε στο TikTok. Εκεί, η χρήστης που το ανέβασε υποστηρίζει ότι η λύση για ένα αβοκάντο πράσινο, φρέσκο και λαχταριστό ακόμη και 1 εβδομάδα μετά την πρώτη κοπή του, είναι να μην του βγάζουμε το κουκούτσι.
Συγκεκριμένα, η ίδια προτείνει να κόβουμε από πάνω το αβοκάντο και με 1 κουτάλι να αφαιρούμε κάθε φορά μόνο την ποσότητα που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε.
Το υπόλοιπο αβοκάντο, με τη φλούδα και το κουκούτσι του, μπαίνουν σε ένα πλαστικό τάπερ και φυλάσσονται στο ψυγείο.
Στη συνέχεια, μας δείχνει πώς φαίνεται το αβοκάντο με την πάροδο των ημερών, όταν συνεχίζει να «σκάβει» με το κουτάλι γύρω από το κουκούτσι και το αποτέλεσμα είναι ένα αβοκάντο που μοιάζει σαν να κόπηκε εκείνη τη στιγμή!
Φυσικά, το βίντεο έχει γίνει viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες views και σχόλια από ενθουσιασμένους λάτρεις του αβοκάντο, που θέλουν να δοκιμάσουν το συγκεκριμένο tip.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.