ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτές τις κεφαλές του νέου πυραύλου της Ρωσίας που έπεσε στην Ουκρανία δεν τις προλαβαίνει ούτε το μάτι...
prodeals

Με αυτό το αρχαίο ιαπωνικό κόλπο το καθάρισμα των ψαριών γίνεται «παιχνιδάκι» (βίντεο)

Με αυτό το αρχαίο ιαπωνικό κόλπο το καθάρισμα των ψαριών γίνεται «παιχνιδάκι» (βίντεο)

Το καθάρισμα των ψαριών είναι ένας από τους μεγαλύτερους μπελάδες στην κουζίνα. Μπορεί, όμως, να γίνει… παιχνιδάκι εάν ακολουθήσετε ένα αρχαίο ιαπωνικό κόλπο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, χρειάζονται μόνο δυο ξυλάκια και μερικά δευτερόλεπτα και τα ψάρια σας θα είναι καθαρά κι έτοιμα για μαγείρεμα. Η τεχνική χρονολογείται αρκετές εκατοντάδες χρόνια και ανακαλύφθηκε στα γιαπωνέζικα νοικοκυριά των περασμένων αιώνων.

Τα ξυλάκια μπαίνουν από το στόμα του ψαριού και με ένα γρήγορο γύρισμα τα εντόσθια βγαίνουν πανεύκολα. Την τεχνική παρουσιάζει ο έμπειρος σεφ από την Ταϊλάνδη, Ναθακόρν Σαρουθαναγιάρεμ, από την κουζίνα του γιαπωνέζικου εστιατορίου του στην Μπανγκόκ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ae
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.