Ο Αλέν Ντουκάς συνιστά στον κόσμο να σταματήσει να βάζει τη σοκολάτα στο ψυγείο, άποψη που συμμερίζεται κι η εταιρία Cadbury.
Ο διάσημος Γάλλος σεφ, με τρία αστέρια Μισελέν, υποστηρίζει πως η σοκολάτα πρέπει να διατηρείται μεταξύ 15 και 18 βαθμών Κελσίου σε ξηρό μέρος, ενώ η καλύτερη θερμοκρασία για κατανάλωση είναι περίπου 20°C.
Εάν η σοκολάτα κρατηθεί στο ψυγείο, το νερό συμπυκνώνεται και η επιφάνειά της λευκαίνει.
Το ίδιο υποστήριξε πρόσφατα και η βρετανική πολυεθνική εταιρία ζαχαρωδών, η οποία πρότεινε -από την πλευρά της- η σοκολάτα να φυλάσσεται σε σκοτεινό ντουλάπι μακριά από φως και ζέστη, σε θερμοκρασία κάτω από τους 21 βαθμούς Κελσίου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.