Τα τηγανητά αβγά είναι ένας εύκολος τρόπος για να καλύψουμε την πείνα μας, με ένα υλικό που πάντα έχουμε στο ψυγείο μας και μας βγάζει «ασπροπρόσωπους» τις δύσκολες στιγμές.
Το αβγό είναι από τις πιο πλήρεις φυσικές πηγές πολύτιμων διατροφικών στοιχείων, καθώς είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, B6, B12, D και Ε, αλλά και σε φυλλικό οξύ, χολίνη, σίδηρο, ασβέστιο, σελήνιο, αντιοξειδωτικά και Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα.
Εάν ψάχνετε έναν διαφορετικό τρόπο για να απολαύσετε το τηγανητό αβγό σας, ήρθε η στιγμή να δείτε το παρακάτω βίντεο, που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας πολλά κολακευτικά σχόλια.
Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ξεχωρίσετε τον κρόκο από το ασπράδι. Ρίξτε το ασπράδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή ένα γουόκ και δημιουργήστε έναν κύκλο, μέχρι να γίνει ένα λεπτό στρώμα. Σαν να φτιάχνετε ομελέτα, δηλαδή. Όταν ψηθεί, ρίξτε στη μέση τον κρόκο και τυλίξτε το σαν έναν φάκελο. Αφήστε το λίγο να ψηθεί και αναποδογυρίστε.
Ιδού το αποτέλεσμα: