ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Σιμάτου: «Δεν μπορούσα να φανταστώ πιο κόντρα ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες”»

Ε.Σιμάτου: «Δεν μπορούσα να φανταστώ πιο κόντρα ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες”»

Η Εύα Σιμάτου εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την τεράστια επιτυχία της σειράς “Άγριες Μέλισσες”.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Εύα Σιμάτου σημείωσε χαρακτηριστικά στο βραδινό talk show πως «δεν είμαι έτσι, όπως η Χατζίδου, στη ζωή μου. Τρομάζω την ώρα που με βλέπω και τρομάζω την ώρα που πηγαίνω στα γυρίσματα, ειδικά όταν περιέχουν βία. Είναι λίγο δύσκολα και τεχνικά και και ψυχικά για να το υποστηρίξεις».

«Κόντρα ρόλος, πιο κόντρα δεν γίνεται. Σαν Εύα κινούμαι σε πιο αέρινα, πιο γλυκά πράγματα» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Όπως έχω πει ούτε εγώ δεν θα με φανταζόμουν για αυτό τον ρόλο. Οπότε ήταν μεγάλη η έκπληξη μου αλλά επειδή είναι πάρα πολύ προκλητικό, ακριβώς γιατί είναι κόντρα και εκεί δοκιμάζονται οι ηθοποιοί, εννοείται ότι είπα ναι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είπα αμέσως το ναι και μετά από δύο δοκιμαστικά» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Εύα Σιμάτου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.