Η ιταλική συνταγή για την περίφημη μακαρονάδα “caccio e pepe”.
Υλικά
Εκτέλεση
Γεμίζεις μία μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αφήνεις να βράσουν τα μακαρόνια – μετά από 2 λεπτά βάζεις μέσα μια κούπα και αφαιρείς νερό – το κρατάς στην άκρη. Στα 7 λεπτά ακριβώς σουρώνεις τα μακαρόνια και τα ξαναβάζεις στο νερό που είχες κρατήσει σε κατσαρολάκι με σιγανή φωτιά. Ρίχνεις το τυρί και ανακατεύεις ώσπου να ομογενοποιηθεί με το νερό. Έπειτα ρίχνεις μπόλικο πιπέρι. Ετοιμη!
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.