ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Το πιο αστείο στις «δημοσκοπήσεις» για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ερωτώνται και οι νεοδημοκράτες αν «πρέπει να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης;»!
prodeals.gr

Oι «προνομιούχοι» Έλληνες ετοιμάζουν και δεύτερο πάρτι στο Ντουμπάι – Στις 15 Ιανουαρίου (βίντεο)

Oι «προνομιούχοι» Έλληνες ετοιμάζουν και δεύτερο πάρτι στο Ντουμπάι – Στις 15 Ιανουαρίου (βίντεο)

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε εξαιτίας του πάρτι που έγινε την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι και στο οποίο έδωσαν το «παρών» αρκετοί Έλληνες «προνομιούχοι», θα έχουμε και συνέχεια.

Ο λόγος είναι πως, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η DJ Άντζελα Παντελή που εργάζεται εκεί, ετοιμάζεται ένα ακόμη πάρτι για ελληνικό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι στις 15 Ιανουαρίου.

«Ήρθα στο Ντουμπάι στις 20 Δεκεμβρίου για τα εορταστικά events που είχα προγραμματίσει. Εκεί κάνω non stop προπόνηση στα ακροβατικά και στη γυμναστική, παίζω μουσική σε διάφορες εκδηλώσεις. Μάλιστα, έχουμε Big Greek Party (ένα μεγάλο ελληνικό πάρτι) στις 15 Ιανουαρίου στο Millenium Hotel όπου θα παίξω μουσική. Στη Νέα Υόρκη, η κατάσταση λόγω έξαρσης του covid-19 είναι τραγική, οι δουλειές ανύπαρκτες, το μέλλον αβέβαιο. Και βέβαια, αφού είμαι στο Ντουμπάι, πάω και στην παραλία», είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CJlJkVxpw9r

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.