Lifestyle
Αδιαμφισβήτητα, «πονοκέφαλος» για κάθε νοικοκυριό είναι το καθάρισμα των μαγειρικών σκευών, ειδικά αν έχει κολλήσει κάποιο φαγητό.
Ωστόσο, όσον αναφορά τις κατσαρόλες υπάρχει ένα μυστικό για να τις κάνετε σαν… καινούριες.
Τι πρέπει να κάνετε…
Πάρτε την κατσαρόλα που θέλετε να καθαρίσετε και βάλτε φλούδες από ένα-δυο καθαρισμένα μήλα και νερό μέχρι λίγο πάνω από τη μέση. Βάλτε την κατσαρόλα στο μάτι και αφήστε το νερό να βράσει σε μεσαία φωτιά για περίπου 20 με 30 λεπτά.
Το οξύ από τις φλούδες των μήλων θα διαλύσει λεκέδες και καψίματα. Αδειάστε το διάλυμα και πλύνετε την κατσαρόλα κανονικά, με υγρό πιάτων και νερό.