ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πορδοσάλτε...
prodeals

Το απλό μυστικό για μην σας σβολιάσει η καστανή ζάχαρη

Το απλό μυστικό για μην σας σβολιάσει η καστανή ζάχαρη

Άπαντες έχουμε παρατηρήσει ότι η μαύρη ζάχαρη σβολιάζει μέσα στο πακέτο της, κάτι που είναι ένα σημαντικό πρόβλημα.

Αν σβόλιασε λοιπόν η καστανή ζάχαρη μέσα στη συσκευασία ή το βαζάκι, ανατρέπουμε την κατάσταση με μια φέτα ψωμί.

Τοποθετούμε μια φέτα φρέσκου λευκού ψωμιού (ιδανικά μόνο την ψίχα) στη συσκευασία και θα παρατηρήσουμε ότι οι σβόλοι αποσυντίθενται ξανά σε κόκκους μέσα σε μερικές ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, σιγουρευόμαστε ότι έχουμε αποθηκεύσει την καστανή ζάχαρη σε καθαρό και ξηρό μέρος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.