Πολλές φορές μας έχει συμβεί να έχει περισσέψει ένα μεγάλο κομμάτι γλυκού ή πιο συγκεκριμένα τούρτας, που δεν θέλουμε να μπαγιατέψει πριν ολοκληρωθεί.
Υπάρχει τρόπος να τη σώσεις και να μην μπαγιατέψει στη στιγμή.
Το μυστικό είναι γνωστό στους ζαχαροπλάστες, καλύπτουν με φέτες ψωμιού τα τμήματα της τούρτας που είναι εκτεθειμένα, εκεί που έχουν κοπεί τα κομμάτια δηλαδή.
Με μια οδοντογλυφίδα, ασφαλίζουν το ψωμί στη θέση της φέτας που λείπει, ώστε να μη χάσει το γλυκό την υγρασία του.
Αυτό θα παρατείνει τη ζωή του για αρκετές μέρες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.