ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα μελετήσει κάποιος στα Επιτελεία την κατάρρευση του συριακού Στρατού; Ή νομίζουν ότι «Δεν μας αφορά»;
prodeals

Το απλό και γρήγορο κόλπο για να ζεστάνετε τις τηγανιτές πατάτες και να είναι σαν φρέσκες

Το απλό και γρήγορο κόλπο για να ζεστάνετε τις τηγανιτές πατάτες και να είναι σαν φρέσκες

Ενώ όλοι ξέρουν ότι οι τηγανιτές πατάτες τρώγονται κυρίως ζεστές, υπάρχει ένας τρόπος για να φας ξανά τις τηγανιτές πατάτες που κρύωσαν και να μην τις πετάξεις.

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αυτό, όμως αν τις ζεστάνεις ξανά με έναν συγκεκριμένο τρόπο θα έχουν υπέροχη γεύση και δε θα σε χαλάσουν καθόλου. Απλώς πρέπει να το κάνεις σωστά.

Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να βάλεις τον φούρνο σου σε λειτουργία στον αέρα, στους 220 βαθμούς, ενώ σε ένα μεταλλικό καλαθάκι ή σκεύος που να επιτρέπει στονα έρα να κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να δημιουργεί υδρατμούς, θα βάλεις τις πατάτες σου.

Θα τις αφήσεις για δέκα λεπτά τουλάχιστον, καθώς μόλις μέσα στα πρώτα τρία θα αρχίσουν να πέρνουν την αρχική τους μορφή. Καλή σου όρεξη λοιπόν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.