Φαγητό
Ενώ όλοι ξέρουν ότι οι τηγανιτές πατάτες τρώγονται κυρίως ζεστές, υπάρχει ένας τρόπος για να φας ξανά τις τηγανιτές πατάτες που κρύωσαν και να μην τις πετάξεις.
Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο αυτό, όμως αν τις ζεστάνεις ξανά με έναν συγκεκριμένο τρόπο θα έχουν υπέροχη γεύση και δε θα σε χαλάσουν καθόλου. Απλώς πρέπει να το κάνεις σωστά.
Έτσι λοιπόν, θα πρέπει να βάλεις τον φούρνο σου σε λειτουργία στον αέρα, στους 220 βαθμούς, ενώ σε ένα μεταλλικό καλαθάκι ή σκεύος που να επιτρέπει στονα έρα να κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να δημιουργεί υδρατμούς, θα βάλεις τις πατάτες σου.
Θα τις αφήσεις για δέκα λεπτά τουλάχιστον, καθώς μόλις μέσα στα πρώτα τρία θα αρχίσουν να πέρνουν την αρχική τους μορφή. Καλή σου όρεξη λοιπόν!