Πόσες φορές δεν έχουμε… ιδρώσει στην προσπάθειά μας να ανοίξουμε ένα βάζο που έχει σφραγίσει και δεν ανοίγει με τίποτα.
Στην πραγματικότητα όμως, δεν χρειάζεται κόπος, αλλά έξυπνο τρυκ θα σας λύσει τα χέρια.
Για να το ανοίξετε λοιπόν χωρίς προσπάθεια, χρειάζεστε ένα βαθύ μπολ, μια πετσέτα και ζεστό νερό. Ζεστό όχι καυτό γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσει το βαζάκι.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το ζεστό νερό στο βαθύ μπολ και να βάλετε μέσα το βαζάκι με τη μαρμελάδα, με το καπάκι προς τα κάτω.
Μετά από πέντε λεπτά βγάζετε το βάζο με τη μαρμελάδα από το μπολ και με τη βοήθεια της πετσέτας γυρνάτε το καπάκι και… φλοπ, άνοιξε!
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.