Lifestyle
Πόσες φορές δεν έχουμε… ιδρώσει στην προσπάθειά μας να ανοίξουμε ένα βάζο που έχει σφραγίσει και δεν ανοίγει με τίποτα.
Στην πραγματικότητα όμως, δεν χρειάζεται κόπος, αλλά έξυπνο τρυκ θα σας λύσει τα χέρια.
Για να το ανοίξετε λοιπόν χωρίς προσπάθεια, χρειάζεστε ένα βαθύ μπολ, μια πετσέτα και ζεστό νερό. Ζεστό όχι καυτό γιατί υπάρχει κίνδυνος να σπάσει το βαζάκι.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το ζεστό νερό στο βαθύ μπολ και να βάλετε μέσα το βαζάκι με τη μαρμελάδα, με το καπάκι προς τα κάτω.
Μετά από πέντε λεπτά βγάζετε το βάζο με τη μαρμελάδα από το μπολ και με τη βοήθεια της πετσέτας γυρνάτε το καπάκι και… φλοπ, άνοιξε!