Οι τηγανίτες πατάτες όταν κρυώσουν γίνονται πολύ μαλακές και πολύ λιπαρές. Χάνουν και την υφή τους και τη γεύση τους. Ωστόσο υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο για να της ζεστάνεις αποτελεσματικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βάλτε τις πατάτες πάνω σε τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο πριν τις ψήσετε και προθερμάνετε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Απλώστε μετά τις πατάτες σε ένα ταψί και αφήστε τις για μερικά λεπτά μέχρι να γίνουν τραγανές. Δεν θα το πιστεύετε…