ΚΛΕΙΣΙΜΟ
One we won! First we take Manhattan...
prodeals

Με αυτό το κόλπο θα αφαιρείτε το περιττό λίπος από το φαγητό (βίντεο)

Με αυτό το κόλπο θα αφαιρείτε το περιττό λίπος από το φαγητό (βίντεο)

Όλοι μας γνωρίζουμε πως δεν είναι σπάνιο το φαγητό να βγάζει παραπανίσια λίπη, είτε επειδή προσθέσαμε περισσότερο λάδι ή βούτυρο είτε για ένα σωρό ακόμα παράγοντες που δεν είναι πάντα στο χέρι μας.

Το καλό εδώ είναι πως αν μιλάμε για σούπες, ζωμούς ή σάλτσες, οι λιπαρές ουσίες εμφανίζονται στην επιφάνεια του υγρού, διευκολύνοντας την απομάκρυνσή τους από το σκεύος.

Αυτό το στρώμα λιπαρότητας αρχίζουμε να το αφαιρούμε με την κουτάλα ή με τη βοήθεια του χαρτιού κουζίνας, υπάρχει όμως ένα τρικ που κάνει τη διαδικασία ακόμα ευκολότερη: τα παγάκια.

Τυλίγουμε μερικά παγάκια σε ένα χαρτί κουζίνας και τα ακουμπάμε με το χέρι μας στην επιφάνεια του υγρού. Ο πάγος βοηθά το λίπος να στερεοποιηθεί, αφαιρώντας το με ένα κουτάλι ή ακόμα και με ένα κομμάτι ψωμί.

Σαν να βάζουμε τη σούπα για μερικές ώρες στο ψυγείο δηλαδή, μόνο που εδώ το μαγικό γίνεται πολύ πιο γρήγορα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.