Οι επαγγελματίες σεφ έχουν πολλά μυστικά για το ψήσιμο του κρέατος, που δεν αποτελεί μία τόσο απλή διαδικασία όσο πιστεύουμε.
Και έναν τέτοιο μας αποκαλύπτει η συνδρομητική εταιρία κρέατος The Larder Meat από την Καλιφόρνια, τι κάνουν δηλαδή οι σεφ για να απολαύσουν μπριζόλες και παϊδάκια με τέλεια γεύση.
Αφού αφήσουμε λοιπόν το ψητό κρέας να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά σε ζεστό μέρος μετά την απόσυρσή του από τη φωτιά, υπάρχει ένα τρικ για να απελευθερώσει εξτρά γεύση.
Ρίχνουμε πάνω στην μπριζόλα ή στα παϊδάκια λίγο ελαιόλαδο καλής ποιότητας, αλλά και μια πρέζα χοντρό αλάτι.
Τα λιπαρά του λαδιού, μας λέει η Larder Meat, διασπείρουν τη γεύση σε όλο τον ουρανίσκο μας, ενώ το αλάτι εγγυάται μια εμπειρία βαθιάς επίγευσης, καθώς φτάνει πρώτο στη γλώσσα και προκαλεί σιελόρροια.
«Μην παραλείπετε αυτό το βήμα, αλλάζει πραγματικά τους κανόνες του παιχνιδιού»…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.