Η γνωστή Αμερικανίδα και τηλεοπτική περσόνα Άμπερ Ρόουζ κατηγόρησε ανοικτά την Μπιγιόνσε ότι αντέγραψε την ομιλία της, λέγοντας ίδια πράγματα σε μια προσπάθεια της τελευταίας να υπερασπιστεί την Καμάλα Χάρις.

Η Άμπερ Ρόουζ η οποία έχει ταχθεί εδώ και αρκετό καιρό στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, είχε μιλήσει στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων (RNC) τον Ιούλιο, με την ομιλία της να επικεντρώνεται κυρίως σε θέματα μητρότητας.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει τα εξής:

«Ολόκληρος ο κόσμος μου περιστρέφεται γύρω από την φροντίδα των παιδιών μου, την προστασία τους και την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή.

Αυτό είναι κάτι που ενώνει όλους τους Αμερικανούς γονείς, είτε είμαστε Ρεπουμπλικάνοι, Δημοκρατικοί, Συντηρητικοί ή Φιλελεύθεροι. Όλοι θέλουμε μια καλύτερη χώρα για τα παιδιά μας.

Αλλά είμαι εδώ απόψε για να σας πω, ανεξάρτητα από το πολιτικό σας υπόβαθρο, ότι η καλύτερη ευκαιρία που έχουμε να δώσουμε στα μωρά μας μια καλύτερη ζωή είναι να εκλέξουμε τον Ντόναλντ Τραμπ, Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών».

Aπό την άλλη πλευρά, η Μπιγιονσέ σε πρόσφατη ομιλία της σε συγκέντρωση Δημοκρατικών ανέφερε πως:

«Δεν είμαι εδώ ως διασημότητα, δεν είμαι εδώ ως πολιτικός. Είμαι εδώ ως μητέρα.

Μια μητέρα που νοιάζεται βαθιά για τον κόσμο στον οποίο ζουν τα παιδιά μου και όλα τα παιδιά μας, έναν κόσμο όπου έχουμε την ελευθερία να ελέγχουμε το σώμα μας, έναν κόσμο όπου δεν είμαστε διχασμένοι.

Φανταστείτε τις κόρες μας να μεγαλώνουν βλέποντας τι είναι δυνατό χωρίς ταβάνια, χωρίς περιορισμούς. Πρέπει να ψηφίσουμε και σας χρειαζόμαστε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, η Άμπερ Ρόουζ μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο instagram έγραψε πως «Θέλει να γίνει εγώ τόσο πολύ. Κυριολεκτικά πήρε ολόκληρη την ομιλία μου».