ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Αρκεί να το βάλουν στο μυαλό τους: Αυτά είναι τα δύο ζώδια που πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν

Μόλις αξιοποιήσουν τη γοητεία τους, μπορούν να επιτύχουν ό, τι θέτουν σαν στόχο

Αρκεί να το βάλουν στο μυαλό τους: Αυτά είναι τα δύο ζώδια που πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν

Δύο είναι τα ζώδια που έχουν την ικανότητα πάντα να παίρνουν ότι θέλουν στη ζωή αρκεί να το βάλουν στο μυαλό τους.

Ο Σκορπιός και ο Ιχθύς είναι μαγνητικά, λαμπερά και σαγηνευτικά ζώδια. Μόλις αξιοποιήσουν τη γοητεία τους, μπορούν να επιτύχουν ό, τι θέτουν σαν στόχο.

Τα δύο ζώδια που πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού και είναι γνωστό ότι είναι διαισθητικό ζώδιο και προσανατολισμένο στο στόχο του. Στην παραδοσιακή αστρολογία, ο Άρης κυβερνά τον Σκορπιό, κάνοντάς τον να οδηγείται στην επιτυχία. Η ατρόμητη αποφασιστικότητά του τον καθιστά ασταμάτητο ενώ ο σύγχρονος κυβερνήτης πλανήτης του Σκορπιού, ο Πλούτωνας, δίνει σε αυτή την τοποθέτηση μια μαγνητική αύρα.

Ως ζώδιο που ακολουθεί τον Ζυγό, ο Σκορπιός έχει μάθει τις μεθόδους της γοητείας και της αποπλάνησης. Αλλά με τον Πλούτωνα και τον Άρη οι ιδιότητες της Αφροδίτης του Ζυγού παίρνουν μια πιο ισχυρή και κυρίαρχη δύναμη.

Ιχθύς

Ο Ποσειδώνας, που συνδέεται με όνειρα και ψευδαισθήσεις, κυβερνά τους Ιχθείς οπότε αυτό το ζώδιο μπορεί εύκολα να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Οι Ιχθείς καταλαβαίνουν εύκολα τους γύρω τους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να θυσιαστούν για να ευχαριστήσουν αυτούς που νοιάζονται.

Ξέρουν πώς να αγαπούν και να ενσωματώνουν ιδιότητες που κάνουν τους άλλους να τους ερωτεύονται.

Φυσικά, μόλις ο Ιχθύς συνειδητοποιήσει το χάρισμα και τον μαγνητισμό του, μπορεί να αναρριχηθεί σε κοινωνικούς κύκλους, να κάνει ισχυρές συνδέσεις και να φτάσει σε νέα ύψη την καριέρα του.

Στον γενέθλιο χάρτη, ο δέκατος οίκος τους κυβερνάται από τον Δία, καθιστώντας την ενέργειά τους πιο εκτεταμένη και με έναν πρώτο οίκο που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα (στη σύγχρονη αστρολογία), είναι εύκολο για τους άλλους να μαγευτούν από την ομορφιά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.