ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θέλουν πάντα να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής

Επιζητούν την αγάπη και τη λατρεία

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θέλουν πάντα να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής

Υπάρχουν 4 συγκεκριμένα ζώδια που απολαμβάνουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής, και να τους δείχνουν αγάπη και λατρεία.

Τα 4 ζώδια που θέλουν πάντα να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής:

Κριός

Στην πρώτη γραμμή του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός λαχταρά την προσοχή. Γι’ αυτόν η προσοχή είναι το οξυγόνο του. Με απεριόριστη ενέργεια και περιπετειώδες πνεύμα, οι Κριοί γεννιούνται ηγέτες.

Διαθέτουν ένα έμφυτο χάρισμα που προσελκύει τους ανθρώπους και είναι πάντα η ψυχή των πάρτι. Πάντα έτοιμος για μια πρόκληση, ο Κριός λατρεύει να βρίσκεται στο επίκεντρο, αναδεικνύοντας τη δυναμική και ατρόμητη φύση του.

Θα πηγαίνατε και θα αφήνατε το ανήλικο παιδί σας στο σπίτι ενός ΛΟΑΤΚΙ ζευγαριού για να παίξει με το υιοθετημένο παιδί τους;

  • Ναι (9%, 1.842 Votes)
  • Όχι (83%, 16.042 Votes)
  • Ίσως ναι (3%, 633 Votes)
  • Ίσως όχι (3%, 541 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 374 Votes)

Σύνολο ψήφων: 19.432

Loading ... Loading ...

Λέων

Οι Λέοντες είναι οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του ζωδιακού κύκλου και απολαμβάνουν τα φώτα της δημοσιότητας. Έχουν ηγετικά χαρακτηριστικά και μαγνητική παρουσία, γι’ αυτό τραβούν την προσοχή αβίαστα.

Η αυτοπεποίθησή τους και η γοητεία τους, τους κάνουν ακαταμάχητους στους γύρω τους. Οι Λέοντες ευδοκιμούν όταν τους θαυμάζουν και θέλουν να είναι το κέντρο κάθε κοινωνικής συνέρευσης.

Ζυγός

Οι Ζυγοί με κυβερνήτη πλανήτη την Αφροδίτη, είναι οι κοινωνικές «πεταλούδες» του ζωδιακού κύκλου. Με μια έμφυτη αίσθηση αρμονίας και μια γοητευτική προσωπικότητα, οι Ζυγοί τραβούν αβίαστα την προσοχή όπου κι αν πάνε.

Αυτά τα διπλωματικά άτομα έχουν εξαιρετικές δεξιόιτητες στην επικοινωνία και τις συζητήσεις και γνωρίζουν πώς να κρατούν αφοσιωμένο το πλήθος. Οι Ζυγοί αγαπούν την φασαρία των κοινωνικών εκδηλώσεων και ευδοκιμούν όταν περιβάλλονται από θαυμαστές, οι οποίοι τους δείχνουν εκτίμηση.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι το ζώδιο που ξέρει πώς να διασκεδάζει. Πάντα αναζητούν νέες εμπειρίες και συγκινήσεις. Με ζωηρή και χαρούμενη φύση, οι Τοξότες φωτίζουν όποιο δωμάτιο βρίσκονται. Τους αρέσει να μοιράζονται τις περιπέτειες και την φιλοσοφία τους, ενώ είναι σαγηνευτικοί αφηγητές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Τοξότες απολαμβάνουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής όχι για εγωιστικούς λόγους αλλά για να μοιράζονται με άλλους τον ενθουσιασμό τους για τη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.