Δύο ζώδια φαίνεται να έχουν μια φυσική ικανότητα να πετυχαίνουν στην καριέρα τους, σύμφωνα με τον αστρολόγο Hagan Fox.

">

Κριός

Όπως αναφέρει σε βίντεό της, «Δεν έχει να κάνει μόνο με το να έχεις θετική ενέργεια. Ο Ταύρος το έχει αυτό, ο Σκορπιός το έχει αυτό. Ξέρω, είναι ενθουσιώδης ενέργεια», συνέχισε, αλλά πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού, για παράδειγμα, είναι οι φυσικοί πωλητές αυτού του κόσμου. Έχουν μια μεταδοτική θετική ενέργεια και μια αγάπη για τη ζωή που μεταφράζεται σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

«Και έτσι όταν παρουσιάζουν οτιδήποτε και πρέπει να πουλήσουν το προϊόν τους ή να αλληλεπιδράσουν με άλλες επιχειρήσεις, απλά σε προσκαλούν να απολαύσεις μαζί τους την υπηρεσία ή το προϊόν», είπε.

Η ενέργεια των Κριών, το χαμόγελό τους και το φως τους σε ρουφάνε και σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να τους εμπιστευτείς. Είναι γνωστό ότι τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού είναι απροβλημάτιστα και ακομπλεξάριστα, κάτι που είναι πάντα ένα πλεονέκτημα.

Οι Κριοί αισθάνονται τα πάντα έντονα και παθιασμένα. Είτε εστιάζουν αυτή τη στιγμή στην πορεία της καριέρας τους, είτε σε ένα νέο χόμπι είτε σε μια σημαντική σχέση, οι Κριοί είναι ενθουσιώδεις για τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία γι’ αυτούς.

Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την ενέργεια και να εκτοξεύσετε τον εαυτό σας προς την επιτυχία για την οποία είναι ικανός ο Κριός, η Jaya Karamchandani, αστρονομολόγος, coach πνευματικής ζωής και συγγραφέας, προειδοποιεί τους Κριούς να «σταματήσουν να αντιδρούν».

Σε ένα βίντεο στο TikTok, η Karamchandani σημείωσε ότι οι Κριοί τείνουν να είναι παρορμητικοί και να αρπάζουν κάθε ευκαιρία που τους παρουσιάζεται. Ωστόσο, θα ήταν πολύ καλύτερο αν σκέφτονταν πριν δράσουν.

Καρκίνος

Σύμφωνα με τον Fox, οι Καρκίνοι είναι εξαιρετικά διαισθητικοί και εμπιστεύονται πάντα το ένστικτό τους. Για τον Καρκίνο, δεν υπάρχουν υπερβολικές ή δεύτερες σκέψεις – οι Καρκίνοι απλά γνωρίζουν και ενεργούν αναλόγως.

Και όπως επισημαίνει «οι λιγότερο επιτυχημένοι επιχειρηματίες εκεί έξω είναι αυτοί που σκέφτονται υπερβολικά».

«Όπως όλα στη ζωή, δεν μπορείτε πάντα να ξέρετε τι να περιμένετε. Αλλά το να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και το εσωτερικό σου ένστικτο είναι μια καλή αρχή», λέει. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο προσόν που κάνει τους ανθρώπους που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο επιτυχημένους. Είναι επίσης συναισθηματικά έξυπνοι.

Σύμφωνα με τη συγγραφέα Jamille Jones, «ο Καρκίνος είναι ζώδιο του Νερού, που σημαίνει ότι έχει ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη και επίγνωση των συναισθημάτων των άλλων ανθρώπων. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι ψύχραιμοι στις περισσότερες καταστάσεις και δρουν με ηρεμία».

Αυτό κάνει τους Καρκίνους σπουδαίους ηγέτες, γιατί όταν οι καιροί αναπόφευκτα δυσκολεύουν, οδηγούν με συμπόνια και ψύχραιμο μυαλό. Ωστόσο, είναι σημαντικό για τους Καρκίνους να ελέγχουν τα πολύ έντονα συναισθήματά τους.

«Αν θέλετε να βρείτε την επιτυχία στη ζωή, βεβαιωθείτε ότι κάθε φορά που παίρνετε μια απόφαση, είναι καλά μελετημένη», δήλωσε η Karamchandani σε ένα βίντεο στο TikTok. «Μην αφήνετε την καρδιά σας να κυριαρχεί στη λήψη αποφάσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να θυμάστε, το ότι αν δεν καταφέρατε τα πάντα στη λίστα σας δεν σημαίνει ότι η ζωή σας τελείωσε ή ότι δεν θα είστε επιτυχημένοι. Ωστόσο, αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας, υιοθετήστε μερικά από τα χαρακτηριστικά του Κριού και του Καρκίνου.