ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου είναι το νέο "Oruc Reis" για όποιον δεν το έχει καταλάβει...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτά είναι τα τρία τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Η Σελήνη του τελευταίου τετάρτου στον Καρκίνο θα έρθει για να βοηθήσει να κοπούν οι βαριές συναισθηματικές προσκολλήσεις σε ένα πρόσωπο ή σχέδια που μπορεί να έχουν πάει στραβά

Αυτά είναι τα τρία τυχερά ζώδια της εβδομάδας

Η εβδομάδα 23 – 29 Σεπτεμβρίου 2024 θα φέρει καλή τύχη σε τρία ζώδια.

Η Σελήνη του τελευταίου τετάρτου στον Καρκίνο θα έρθει για να βοηθήσει να κοπούν οι βαριές συναισθηματικές προσκολλήσεις σε ένα πρόσωπο ή σχέδια που μπορεί να έχουν πάει στραβά. Απελευθερώνοντας ό,τι σας έχει βαρύνει ή δεν έχει πετύχει, θα δημιουργήσετε περισσότερο χώρο για να εκδηλωθεί στη ζωή σας το αδύνατο.

Καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στον Ζυγό, ο χώρος είναι ακριβώς αυτό που θα σας επιτρέψει να αδράξετε νέες ευκαιρίες. Σας βοηθά να συνειδητοποιήσετε ότι το κλειδί για την τύχη και την αφθονία δεν αφορά μόνο τη δουλειά σας και τις ευεργετικές συνδέσεις που κάνετε με τους άλλους.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς ο Άρης στους Διδύμους ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, θα είστε έτοιμες να αναλάβετε δράση και να δείξετε εμπιστοσύνη στο σύμπαν.

Σκορπιός

Για να αντιληφθείτε ακριβώς τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας, πρέπει να αφήσετε σχέδια που έχουν κολλήσει και στην πράξη και στο μυαλό σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να νιώθετε απογοήτευση, αρκεί να μην την αφήσετε να σας κυριεύσει. Αφήστε πίσω όσα δεν καταφέρατε και πάρτε δύναμη για να κινηθείτε προς τα εμπρός.

Αυτή είναι μια απίστευτη στιγμή για να εξασκηθείτε σε επιβεβαιώσεις ή να γράψετε ένα ημερολόγιο για τη ζωή που πήρε μια διαφορετική πορεία από αυτή που ελπίζατε.

Όπου κι αν σας οδηγήσει αυτή η απελευθέρωση, αφήστε να φύγουν οι μεγαλαπήβολες σκέψεις, οι ιστορίες για το τι προορίζεται για εσάς ή η σκέψη για το πόσο δύσκολα φαίνονται όλα. Θα βιώνετε για πάντα αυτά που πιστεύετε, οπότε αυτή είναι η στιγμή να αναδιαμορφώσετε τις αντιλήψεις σας, να επικεντρωθείτε στην αποδοχή.

Μη φοβηθείτε να μιλήσετε δυνατά στο σύμπαν για όσα ονειρεύεστε ή να ζητήσετε να οδηγηθείτε προς το πεπρωμένο σας. Ήρθε η ώρα να παραδοθείτε στο σύμπαν.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Παρά το γεγονός ότι φαίνεται να υπάρχουν εμπόδια, πρέπει να επιμείνετε. Δεν είναι ώρα να αναβάλλετε τη δράση για άλλη μια μέρα ή να προσπαθήσετε να αγνοήσετε πού σας οδηγεί η διαίσθησή σας.

Αντίθετα, είναι καιρός να εξοικειωθείτε με ένα νέο κομμάτι του εαυτού σας: αυτό που είναι τολμηρό, θαρραλέο και αποφασισμένο να ζήσετε τη ζωή που είναι γραφτό να ζήσετε. Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ο Άρης στους Διδύμους θα ευθυγραμμιστεί με τον ανάδρομο Κρόνο στους Ιχθύς, δημιουργώντας μια ισορροπία μεταξύ μελετημένου σχεδιασμού και εμπνευσμένης δράσης. Με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία, μπορείτε τώρα να δείξετε μεγαλύτερη κατανόηση στις αποφάσεις του παρελθόντος και, εξαιτίας αυτού, να αποκτήσετε μεγαλύτερη σαφήνεια ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθείτε.

Ο Άρης στους Διδύμους θα σας δώσει την απαραίτητη δύναμη, καθώς θα νιώσετε την ανάγκη, σε επίπεδο ψυχής, να αρχίσετε να ακούτε τον εαυτό σας πιο βαθιά και να πάρετε χρόνο για τον εαυτό της. Αφήστε τις υπερβολές και την αμφισβήτηση στα όσα κάνετε.

Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας αρκετά ώστε να ξεκινήσετε. Μια εντελώς διαφορετική ζωή δεν θα έρθει από τη μια μέρα στην άλλη. Αυτή η νέα ενέργεια έχει να κάνει με το να αφήσετε πίσω σας την ασφάλεια και την άνεση της ζωής που νομίζατε ότι θα ζούσατε, ώστε να μπορέσετε επιτέλους να βιώσετε αυτή που προοριζόταν για εσάς από την αρχή.

Υδροχόος

Πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να πιστέψει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό σημαίνει ότι όταν οι νέες προσφορές ή οι ευκαιρίες για ταξίδια αρχίσουν να εισέρχονται στη ζωή σας, μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε, γνωρίζοντας ότι αξίζετε το καλύτερο.

Ανεξάρτητα από το τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας, το να κουβαλάτε μέσα σας φόβους ή πληγές είναι φυσιολογικό.

Αυτό δεν καθορίζει, ούτε θα καθορίσει ποτέ αυτό που μπορείτε να δημιουργήσετε σε αυτή τη ζωή.
Μόλις ο Ερμής εισέλθει στον Ζυγό την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, αποκτάτε επίγνωση των νέων προσφορών και ευκαιριών που θα λάβετε. Όλες αυτές θα επικεντρωθούν γύρω από νέα ξεκινήματα στην καριέρα σας, το ταξίδι της αφθονίας, την εκπαίδευση και την πνευματικότητα. Η ενέργεια του Ζυγού συχνά αντιπροσωπεύει επίσης τα ταξίδια για εσάς, πράγμα που σημαίνει ότι είτε πρόκειται για εργασία είτε απλώς για την παρακολούθηση ενός ονείρου, η ικανότητά σας να σπάσετε τη ρουτίνα σας και να πάρετε μια ευκαιρία γίνεται ζωτικής σημασίας για να εκδηλώσετε αυτό που επιθυμείτε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ερμής στον Ζυγό θα απαιτήσει επίσης ομαδική εργασία, δικτύωση και συνεργασία. Όσο κι αν συχνά μπορείτε να νιώθετε πιο ασφαλείς μόνες σας, Επιτρέψτε στον εαυτό σας να συνεργαστεί με άλλους, ζητήστε βοήθεια και μην υποτιμάτε ποτέ τη σημασία της σωστής σχέσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.