Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και η Ηλιακή Έκλειψη θα συμβούν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου και θα αντιπροσωπεύουν μια νέα φάση της ζωής σας, ωστόσο μέρος αυτής της διαδικασίας είναι επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένα γεγονότα είναι εκτός του ελέγχου σας.

Σε αντίθεση με την ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση, οι εκλείψεις δεν παίρνουν πάντα κάτι (ή κάποιον) μακριά σας, αλλά μερικές φορές χρησιμεύουν και για να σας φέρουν ακόμη πιο κοντά. Η έκλειψη, που συμβαίνει στο ζώδιο του Ζυγού, είναι βέβαιο πως θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις ρομαντικές σας σχέσεις – ειδικά αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Κριός

Ακόμα και όταν οι δυσκολίες σάς πνίγουν, δεν πρέπει να σταματήσετε να ελπίζετε. Έχετε περάσει από μια έντονη διαδικασία μετασχηματισμού μέσα στην ερωτική σας σχέση, η οποία είτε σας βοήθησε να κατευθυνθείτε προς μια νέα σχέση είτε σας έδωσε την επιβεβαίωση ότι είστε πράγματι με το σωστό άτομο. Όμως, ανεξάρτητα από το πού οδήγησε αυτό το ταξίδι, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι, παρά τις προκλήσεις, είστε πλέον καλύτερα εξαιτίας αυτού που περάσατε.Τιμώντας το παρελθόν σας με ευγνωμοσύνη, θα μπορέσετε να βρείτε μεγαλύτερη ελπίδα και αισιοδοξία για όλα όσα σας επιφυλάσσει το μέλλον – ειδικά καθώς η Νέα Σελήνη και η Ηλιακή Έκλειψη στον Ζυγό ανατέλλει την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Αυτή η φάση της ζωής σας είχε σκοπό να σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε με τους τρόπους που είναι απαραίτητοι για να μπορέσετε να προσελκύσετε και να επιλέξετε μια πιο υγιή, πιο ευθυγραμμισμένη, ρομαντική σχέση. Όμως, μέρος της προσπάθειας να σας φέρει στο πεπρωμένο σας, περιελάμβανε επίσης την απομάκρυνση όσων δεν είναι είναι πλέον ευθυγραμμισμένοι με τον τρόπο που ζείτε και σκέφτεστε. Μια Νέα Σελήνη φέρνει όντως νέα ξεκινήματα, ενώ οι Ηλιακές Εκλείψεις τείνουν να φέρνουν δραματικές μετατοπίσεις και ξαφνικές αλλαγές. Αυτό δεν είναι ένα τέλος, ωστόσο, αλλά μόνο μια αρχή.

Έχετε ελπίδα για το μέλλον και καταλάβετε ότι είστε έτοιμοι να ρισκάρετε ξανά στην αγάπη. Ενώ θα πρέπει να προσέχετε τι προκύπτει στη ρομαντική σας σχέση κατά τη διάρκεια της έκλειψης, της οποίας οι επιπτώσεις μπορεί να διαρκέσουν ολόκληρη αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει επίσης να αφήσετε τον εαυτό σας να ακολουθήσει την καρδιά σας. Πλησιάστε εκείνο το άτομο που δεν έχετε σταματήσει να σκέφτεστε, προγραμματίστε μια βραδιά ραντεβού με τον υπάρχοντα σύντροφό σας και αφήστε τον εαυτό σας να κινηθεί – όχι μόνο με αγάπη – αλλά και προς την αγάπη.

Καρκίνος

Η υπομονή είναι αρετή και στα προσωπικά, καθώς τα γεγονότα τείνουν να εκτυλίσσονται όχι απαραίτητα όπως τα έχουμε σχεδιάσει. Μέρος της θεραπείας που βιώσατε το προηγούμενο διάστημα ήταν να μάθετε τη διαφορά ανάμεσα στο να κρατάτε ανοιχτό το μυαλό σας και στο να μην θεωρείτε τον σύντροφό σας υπεύθυνο για όσα χρειάζεστε σε μια σχέση. Παρά τις προκλήσεις, πρόκειται να δείτε την υπομονή σας να αποδίδει καρπούς.

Ο Ερμής και ο Ήλιος ενώνονται στον Ζυγό, και λόγω της συγχώνευσης των ενεργειών, είστε σε θέση να δείτε δραματικές και θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Ενώ η δικαιοσύνη, οι διαπραγματεύσεις, ακόμη και ο συμβιβασμός είναι παρόντα με την ενέργεια του Ζυγού, θα πρέπει να αισθάνεστε σίγουροι ότι αυτή η είδηση ή η προσφορά είναι κάτι που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Με τόση αναμονή, είναι φυσιολογικό να δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε τα νέα που θα λάβετε αυτή την εβδομάδα. Αξίζετε τη θετική αλλαγή στη ζωή σας που δεν θα είναι μόνο μια νέα αρχή για εσάς, αλλά και για εσάς και το σύντροφό σας.

Το να είστε σε θέση να δεχτείτε αυτή την αλλαγή είναι μια σημαντική στιγμή ανάπτυξης, καθώς καλωσορίζετε την ειρήνη, την αφθονία και την ακόμη μεγαλύτερη αγάπη. Αν τα θέματα της μετακόμισης ή ακόμα και της αγοράς ενός σπιτιού ήταν κάτι που είχατε στο μυαλό σας, αλλά δεν έχετε απαραίτητα αναλάβει δράση μέχρι τώρα, τότε θα πρέπει να γίνετε πιο δραστήριες και να αναφέρετε τις επιθυμίες σας στο σύντροφό σας, καθώς το σύμπαν δεν υποστηρίζει απλώς τις θετικές αλλαγές στη ζωή σας – αλλά θέλει να τις ξεκινήσετε εσείς οι ίδιες.

Ιχθύς

Η Ηλιακή έκλειψη και η Νέα Σελήνη στον Ζυγό την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου είναι μια θεϊκή ώθηση προς την ανάπτυξη της ρομαντικής σας ζωής. Πρόκειται για μια ενέργεια αλλαγής που συσσωρεύεται από πέρυσι τον Οκτώβριο και τώρα, έπειτα από έναν χρόνο γεμάτο μαθήματα, είστε έτοιμες να πείτε ναι στην αγάπη. Η ενέργεια του Ζυγού δεν έχει να κάνει μόνο με τη μεταμόρφωση, αλλά φέρει επίσης μαζί της τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια βαθύτερη και πιο ρομαντική σύνδεση με τον σύντροφό σας.

Αλλά σε αυτό το τμήμα του αστρολογικού σας χάρτη, υπάρχει μια έντονη αίσθηση της αναγέννησης και του τι μπορεί να χρειαστεί να απελευθερωθεί προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για το είδος της σχέσης και της αγάπης που επιθυμείτε. Τίποτα από αυτά που προορίζονται για εσάς δεν έχει απομακρυνθεί ποτέ από τη ζωή σας. Αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάστε, αλλά χρειάζεται να γίνετε λίγο πιο ευέλικτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθώς η Νέα Σελήνη και η Έκλειψη ανατέλλει στον Ζυγό αυτή την εβδομάδα, να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σχετικά με το τι θέλετε, αλλά και με το τι μπορεί να σας εμπόδιζε να το αποκτήσετε . Αυτή είναι η ευκαιρία σας να κάνετε βήματα στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε μια σχέση και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κάνει ακόμη και μια προσπάθεια να κυνηγήσει την αγάπη που επιθυμείτε. Παραμείνετε επικεντρωμένες σε αυτή τη διαδικασία, κάνοντας ήρεμες και υγιείς συζητήσεις με το ταίρι σας. Αφήστε τον εαυτό σας να αγκαλιάσει την αλλαγή, ώστε να μπορέσετε να νιώσετε την ώθηση στην ανάπτυξη και την αγάπη που πάντα ποθούσατε.