Το φαινόμενο που είναι γνωστό ως Cuffing Season επιστρέφει όσο πέφτουν οι θερμοκρασίας και βρίσκει αρκετά άτομα να μη θέλουν να είναι μόνοι τους πια και να κάνουν σχέσεις, που θα κρατήσουν όλο τον χειμώνα (και μόνο).

Σύμφωνα με την αστρολόγο, Chana Peppers και το yourtango.com, τα παρακάτω ζώδια θα δουν τους πρώην τους να επιστρέφουν στη ζωή τους επόμενο διάστημα.

Κριός

Ο Κριός είχε να αντιμετωπίσει έναν κύκλο εκλείψεων στο ζώδιό του. Ευτυχώς, είστε σε καλό δρόμο για να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο ζωής, ωστόσο, υπάρχει μια ακόμη ηλιακή έκλειψη στον Κριό τον Μάρτιο του 2025, οπότε θα πρέπει να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει αυτή την περίοδο, πριν και η έκλειψη σάς επηρεάσει σφόδρα. Καθώς προχωράτε μέσα στον χειμώνα φροντίστε να θυμάστε το εξής: αυτή η εποχή δεν έχει να κάνει με την αναδρομή στο παρελθόν ή σε παλιούς έρωτες. Χρησιμοποιήστε αυτό το διάστημα για να επικεντρωθείτε στο να αφήσετε να φύγουν πράγματα που σας κρατούσαν πίσω. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε χώρο για νέα ξεκινήματα.

Λέων

Σύμφωνα με την αστρολόγο, επειδή ο Λέων και ο Υδροχόος είναι αντίθετα ζώδια, η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα προσφέρει στον Λέοντα ένα κύμα δημοτικότητας, ειδικά στους παλιούς έρωτες. Μπορεί να νιώθετε πως το σύμπαν σας εξωθεί στο να επανεξετάσετε παλαιότερες σχέσεις και φιλίες, αλλά κατά τη διάρκεια αυτή της περιόδου, θα αρχίσετε να προσδιορίζετε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι για εσάς και αν αξίζει να έχουν ισχυρό ρόλο στη ζωή σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε με ανθρώπους που απομακρυνθήκατε, αλλά άξιζε να έχετε στη ζωή σας.

Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεγάλη προσοχή πρέπει να έχετε αυτή την περίοδο, καθώς αρκετοί γοητευτικοί άνθρωποι θα έρθουν στη ζωή σας ξανά, αλλά όχι απαραίτητα για καλό. Σύμφωνα με την Peppers, ο Ζυγός μπορεί να έχει κολλήσει σε έναν καρμικό κύκλο που αφορά έναν πρώην που κάποτε λάτρευε και ο οποίος δεν είναι ακριβώς υγιής. Αυτό το διάστημα θα καταφέρετε, ωστόσο, να καταλάβετε τι ακριβώς είναι καλό για εσάς και να νιώσετε πλέον ελευθερία.