ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα Σελήνη Ιουνίου

Μήπως βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα Σελήνη Ιουνίου

Τρία είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα Σελήνη Ιουνίου.

Η νέα Σελήνη ενώνεται με την Αφροδίτη, γεγονός που θα θέσει τις σχέσεις και τα συναισθήματα στο προσκήνιο των σκέψεων και της ζωής μας.

Αυτή η ένωση, ωστόσο, θα είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο, κάτι που μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις, προκλήσεις ή απογοητεύσεις στην προσωπική μας ζωή.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται από τη νέα Σελήνη:

Δίδυμοι

Τα φώτα πέφτουν πάνω σας. Η νέα σελήνη του Ιουνίου συμβαίνει στο ζώδιό σας, γεγονός που μπορεί να ανοίξει μια πόρτα για να κυνηγήσετε τους μεγαλύτερους προσωπικούς σας στόχους, τα σχέδια και τις επιθυμίες σας.

Σκεφτείτε τα μοτίβα προς τα οποία θα θέλατε να χτίσετε το επόμενο έτος και ξεκινήστε να κινείστε προς αυτά τώρα.

Τοξότης

Η σχέση σας θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Μπορεί τώρα να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να συγκατοικήσετε, να δώσετε μια μακροπρόθεσμη υπόσχεση ή να τραβήξετε χωριστούς δρόμους με ένα συγκεκριμένο άτομο, καθώς η Νέα Σελήνη ευθυγραμμίζει τις σκέψεις σας επί των προσωπικών.

Η ομαδική εργασία και η συνεργασία είναι επίσης εξαιρετικά επωφελείς αυτή την περίοδο, είτε πρόκειται για μια ερωτική είτε για μια επαγγελματική κατάσταση.

Ιχθύες

Βολευτείτε και νιώστε άνετα. Αυτή η νέα σελήνη μπορεί να σας κάνει να μετακομίσετε ξαφνικά ή να φτιάξετε τον χώρο σας, καθώς ενεργοποιεί τον οίκο της οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θέλατε να περάσετε λίγο χρόνο με τους συγγενείς σας ή σας ζητηθεί να αναλάβετε μια μεγάλη οικογενειακή κατάσταση, δεχτείτε – είναι για καλό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.