Σήμερα 17 Οκτωβρίου κορυφώνεται η πανσέληνος του μήνα στον άξονα Ζυγού – Κριού και μπορεί να προκαλέσει χάος ή να φέρει μεγάλη χαρά.

Η πιο φωτεινή σελήνη του φθινοπώρου, που ονομάζεται επίσης φεγγάρι του κυνηγού είναι έντονη και άγρια. Ανατέλλει στο ζώδιο του Κριού και σχηματίζει μερικές πολύ έντονες όψεις με μια ολόκληρη σειρά άλλων πλανητών. Η δύναμη της πανσελήνου του Οκτωβρίου είναι καθολική, αλλά μερικά ζώδια είναι πιθανό να νιώσουν τις επιπτώσεις της πιο έντονα.

Κριός

Η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας, οπότε με δεδομένο αυτό θα νιώσετε έντονα την επίδρασή της. Αυτή την περίοδο θα αισθάνεστε μια ιδιαίτερη τρυφερότητα (που εντείνεται και από την Αφροδίτη στον Τοξότη), αλλά θα πρέπει να προσέξετε πολύ το πώς εκφράζεστε και να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Μπορεί αυτόν τον καιρό να νιώθετε απογοήτευση και να θέλετε να παραιτηθείτε από όλα, αλλά αυτή δεν είναι η ιδιοσυγκρασία του Κριού. Παλέψτε τις αρνητικές τάσεις και εμπιστευτείτε ξανά τον εαυτό σας.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος κινείται στον δέκατο οίκο σας που έχει δημόσιο προσανατολισμό, οπότε περιμένετε κάποιες εντάσεις στην επαγγελματική σας ζωή που επηρεάζουν, κυρίως, τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μπορεί να προέρχονται και από δικές σας ανασφάλειες. Μπορείτε πραγματικά να βρείτε τη φωνή και το κύρος σας, αλλά θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσετε κάποιες από τις τετριμμένες απόψεις σας.

Ο πλανήτης Άρης – ο κοσμικός κυβερνήτης αυτής της πανσελήνου στον Κριό – βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ζώδιό σας και συγκρούεται με ένα σωρό άλλους πλανήτες. Αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να νιώθετε λίγο πιο ευαίσθητες και θερμοαίμες από ό,τι συνήθως, οπότε πάρτε μερικές βαθιές ανάσες και παρακολουθήστε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα προτού προβείτε σε συναισθηματικά καθοδηγούμενες ενέργειες. Με λίγα λόγια, σκεφτείτε πριν μιλήσετε.

Ζυγός

Είναι η εποχή του Ζυγού και η τελευταία μεγάλη σελήνη ήταν μια ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, η οποία πιθανώς σας έφερε σε επαφή με νέα κομμάτια του εαυτού σας, ενώ σας ανάγκασε να αποχαιρετήσετε άλλα.
Όμως αυτή η πανσέληνος χτυπάει στον τομέα των συνεργασιών σας, οπότε θα νιώσετε την έντασή της περισσότερο μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι σχέσεις σας υφίστανται σημαντικές αλλαγές, οπότε τα διαπροσωπικά σας δράματα θα μπορούσαν να αποτελέσουν πρόκληση. Θα χρειαστεί να βρείτε τη φωνή σας και να τονίσετε την αυτοπεποίθησή σας για να αναδιαμορφώσετε αυτούς τους δεσμούς με τρόπο που να επιτρέπει στον αυθεντικό εαυτό σας να είναι παρών. Μην σπαταλάτε την ενέργειά σας προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους άλλους. Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε στο να τιμάτε την αλήθεια σας.