ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Οι ΗΠΑ πήραν 300 εκατ, ευρώ από τη Novartis χάρη στον Παύλο Σαράκη. Η Ελλάδα τι ακριβώς πήρε, είπαμε;

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους όλο τον Ιούλιο

Αυτός ο μήνας αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας αλλά και μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους όλο τον Ιούλιο

Oρισμένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου θα είναι πολύ τυχεροί στα επαγγελματικά και τα ερωτικά τους όλο τον Ιούλιο.

Αυτός ο μήνας αναμένεται να φέρει πολλές αλλαγές στις σχέσεις σας αλλά και μερικές εξαιρετικές ευκαιρίες.

Καρκίνος

Οικονομικά και συναισθηματικά ευνοείστε. Ίσως να φταίει το ότι διανύεται τη γενέθλια εποχή σας, αλλά τα άστρα είναι μαζί σας. Προσοχή, όμως. Η ευτυχία δεν θα έρθει χωρίς μάχη. Θα υπάρξουν απογοητεύσεις στα επαγγελματικά, αλλά θα καταφέρετε να βρείτε διέξοδο. Μπορεί να καταφέρετε να βάλετε ορισμένα χρήματα στην άκρη, γεγονός που θα σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ζυγός

Σπουδαίες προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας, καθώς οι προσπάθειες στα επαγγελματικά ανταμείβονται και στα συναισθηματικά βρίσκετε μια ήρεμη ροή στην καθημερινότητα. Γνωριμίες και δικτύωση ευνοούνται, ενώ οι ανάλαφρες καλοκαιρινές στιγμές δεν θα λείψουν. Χαρείτε τις.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια νέα εποχή για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ξεκινά τον Ιούλιο. Το κλίμα σε όλους τους τομείς της ζωής σας βελτιώνεται και οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα γίνονται πιο δυνατές. Ακόμα και αν υπάρξουν μικρές διαφωνίες δεν είναι δυνατές να επηρεάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.