ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Πολύ κακό για το... τίποτα! Κυριολεκτικά, όμως...
prodeals.gr

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα βιώσουν περισσότερη τύχη και επιτυχία αυτή την εβδομάδα

Επωφελούνται περισσότερο από την Αφροδίτη, την Πανσέληνο και τις κινήσεις τους αυτές τις ημέρες

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα βιώσουν περισσότερη τύχη και επιτυχία αυτή την εβδομάδα

Αυτή την εβδομάδα τρία ζώδια θα βιώσουν περισσότερη τύχη και επιτυχία.

Ας εξερευνήσουμε γιατί ο Κριός, ο Λέων και ο Σκορπιός επωφελούνται περισσότερο από την Αφροδίτη, την Πανσέληνο και τις κινήσεις τους αυτές τις ημέρες.

Κριός

Θα υπάρξουν ζητήματα που θα χρειαστούν προσοχή και ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά αν κάνετε ένα βήμα πίσω (διότι δεν έχετε πάντα δίκιο) θα βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε. Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα είναι το πιο δυνατό αστρολογικό συμβάν της εβδομάδας και φέρνει δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Πάθος και ένταση στα συναισθηματικά, επίσης, προβλέπονται, αλλά η αυξημένη ερωτική σας ενέργεια θα σας κάνει να κυριαρχήσετε στις σχέσεις σας.

Λέων

Διπλωματία πρέπει να δείξετε στις σχέσεις σας. Με την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη, άλλωστε, δεν έχετε ανάγκη να τραβήξετε την προσοχή. Την έχετε όλη στραμμένη πάνω σας (το αγαπημένο σας). Ευκαιρίες στον προσωπικό τομέα παρουσιάζονται και δεν αποκλείονται οι εξορμήσεις σε όμορφους προορισμούς. Η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού ίσως δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα, το οποίο μπορεί και να σας ευνοήσει.

Σκορπιός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις και ανάγκη για αυτογνωσία και αναγέννηση. Αυτή την εβδομάδα ίσως απομακρυνθείτε από άτομα και καταστάσεις που σας βαραίνουν. Επανεξετάζετε τα επαγγελματικά σας, αλλά και κάθε σχέση σας. Τα οικονομικά βελτιώνονται, ειδικά αν διαχειριστείτε πιο προσεκτικά του πόρους σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.