ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη φθινοπωρινή ισημερία

Θα βιώσουν αλλαγές και εντάσεις

Αυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από τη φθινοπωρινή ισημερία

Η φθινοπωρινή ισημερία φτάνει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Δεδομένου ότι η φθινοπωρινή ισημερία προαναγγέλλει την άφιξη του Ζυγού, του ζωδίου της ισορροπίας, προβληματισμοί για δικαιοσύνη είναι κοντά.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο αυτόν τον καιρό είναι:

Κριός

Η είσοδος της εποχής του Ζυγού θα μπορούσε να παρουσιάσει κάποια εμπόδια, δεδομένου ότι όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία και ο Ζυγός βρίσκεται ακριβώς απέναντι στον Κριό, ο οποίος δεν αγαπά τις μέσες καταστάσεις, αλλά τα άκρα.

Προτιμότερο είναι αυτή την περίοδο να αφήσετε στην άκρη υπερβολές και να αναζητήσετε την ισορροπία. Μπορείτε κάθε δραστήρια μέρα να τη συνδυάζετε με μια πιο ήρεμα. Αυτό μπορεί να μη φαίνεται ιδανικό, αλλά θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση του μυαλού σας τις επόμενες εβδομάδες και την ηρεμία σε βασικά ζητήματα στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Ως κοινωνική πεταλούδα και λάτρης του καλοκαιριού, οι Δίδυμοι μπορεί να δυσκολευτούν με την επικείμενη φθινοπωρινή αίσθηση της μοναξιάς. Η λογική ισορροπία της φθινοπωρινής ισημερίας μπορεί να φανεί βαρετή σε πολλούς, γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουν να επανασυνδεθούν με το παιδί που κρύβουν μέσα τους και με όλα όσα αγαπούν το φθινόπωρο.

Ένα ταξίδι, ιδανικά για την παρατήρηση ενός ξεχωριστού φαινομένου, θα βοηθούσε να βρουν την ισορροπία μέσα τους.

Καρκίνος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύσκολη και γι’ αυτούς η μετάβαση. Κυβερνώνται από τη Σελήνη και με τις διελεύσεις του φεγγαριού αυτή την περίοδο νιώθουν κουρασμένοι και «στεγνοί». Δυσκολεύονται να δεχτούν πως μια εποχή τελειώνει και τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα στη ζωή τους, γι’ αυτό και φαίνονται σε όλους μπερδεμένοι και ανασφαλείς. Λίγη χαλάρωση με ένα ζεστό ρόφημα και το αγαπημένο τους βιβλίο, ίσως βοηθήσει στο να δουν αλλιώς τη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.