Σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων κινείται ο πλανήτης Δίας από τις 9 Οκτωβρίου.

Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει έως και τις 4 Φεβρουαρίου του 2025.

Όσο κινείται ανάδρομος η επιρροή του γίνεται πιο εσωτερική και μας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξουμε μέσα μας και να συνειδητοποιήσουμε αν είμαστε στον σωστό δρόμο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε και να βρούμε τη χαρά και την ευτυχία μας.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Δίδυμοι

Ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας ζητά να αναλογιστείτε τις ενέργειές σας τους τελευταίους έξι μήνες – ιδίως εκείνες που επικεντρώνονται στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Σας δίνει ευκαιρίες για νέες συναντήσεις και μαζί με τον Κρόνο, που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, σας βοηθά να σταθεροποιήσετε τα θέλω σας και να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε από έναν σύντροφο. Παράλληλα, εξετάζετε ξανά τους στόχους που έχετε και για την επαγγελματική σας ζωή και για την προσωπική.

Παρθένος

Η συγκεκριμένη διέλευση επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή σας, τις σχέσεις σας και τα επαγγελματικά σας. Προκλήσεις και αλλαγές έρχονται, τις οποίες θα αντιμετωπίσετε εφαρμόζοντας μαθήματα που πήρατε από το παρελθόν. Αυτό που πρέπει να θυμάστε περισσότερο είναι να βάζετε τα όριά σας, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Την ίδια στιγμή ο Άρης βρίσκεται στον Καρκίνο, γεγονός που κάνει τις συζητήσεις πιο εύκολες.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανακατατάξεις και σύγχυση φέρνει η ανάδρομη πορεία του Δία, η οποία επηρεάζει το πώς νιώθετε για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αυτή την περίοδο θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπετε τον εαυτό σας και επικοινωνείτε με τους άλλους. Πρόκειται για ένα διάστημα βαθιάς ενδοσκόπησης καθώς αποφασίζετε να αποκαλύψετε ποιο είναι πραγματικά το σύστημα αξιών σας. Για τους επόμενους μήνες, θα χρειαστεί να αλλάξετε τη νοοτροπία σας για να καλωσορίσετε μια νέα εποχή στην οποία προσέχετε περισσότερο τις φιλίες σας και εκτιμάτε όσους σας σέβονται.