ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτά είναι τα ζώδια που «κολλάνε» σαν δύο κομμάτια παζλ στις σχέσεις

Δείτε για ποια γίνεται ο λόγος

Αυτά είναι τα ζώδια που «κολλάνε» σαν δύο κομμάτια παζλ στις σχέσεις

Υπάρχουν κάποια ζώδια τα οποία αν τύχει και συναντηθούν τότε «κολλάνε» σαν παζλ, με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να είναι μοναδικές.

Δείτε για ποια γίνεται ο λόγος: 

Ιχθύς με Καρκίνο

Καταλύτης στη σχέση τους είναι η έντονα βιωμένη αγάπη και ο ρομαντισμός, ένας χολιγουντιανός συνδυασμός, αν θέλετε. Το δράμα και οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες για αυτές τις ευαίσθητες ψυχές, αλλά αυτό σημαίνει και αξέχαστες εμπειρίες.

Δίδυμος με Ζυγό

Και πώς να μην, όταν έχεις «φουλ του δύο». Αλλά ταιριάζουν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι συμβολικά, προκρίνοντας την επικοινωνία, το συναισθηματικό μοίρασμα, και την ψυχική «συμβατότητα».

Κριός με Λέων

Με άξονα τον δυναμισμό, αυτοί οι δύο θα ανταλλάξουν κουτουλιές ουκ ολίγες φορές. Η ενέργεια και η προσήλωσή τους όμως στους στόχους γίνεται και η αιτία που αντέχουν μαζί. Κανείς δεν είναι τέλειος, και έτσι όταν ο ένας κουράζεται, ο άλλος είναι εκεί για να τον στηρίξει.

Παρθένος με Ταύρο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως ζώδια της γης, προτιμούν τη σταθερότητα και τη σιγουριά στη ζωή τους. Με άλλα λόγια, ξέρουν τι θέλουν, ξέρουν ότι ο σύντροφός τους θέλει το ίδιο, και ξέρουν πως να τους το δώσουν. Η συνεργασία είναι εδώ μία «απαράβατη» συνθήκη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.