Ορισμένα ζευγάρια συχνά αρχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα μόλις τελειώσει η αρχική φάση της σχέσης, που είναι γνωστή ως η «φάση του μέλιτος».

Σε τέτοιες περιπτώσεις, μερικά ζώδια ανακαλύπτουν ότι η εξάρτησή τους από μια πλατωνική φιλία, που μπορεί να υπήρχε ακόμη και πριν από τη συγκεκριμένη τους σχέση, μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε κανονικό δεσμό.

Αυτό συμβαίνει με την πάροδο του χρόνου, όταν οι καθημερινές συζητήσεις με τους φίλους τους γίνονται πολύ πιο προσωπικές και μπορεί να ξεπερνούν και ορισμένα όρια. Παρ’ όλα αυτά, τα παρακάτω ζώδια μπορεί να μη θεωρούν τη συναισθηματική τους απιστία ως μοιχεία και να ελπίζουν ότι θα τα ξαναβρούν με τα ταίρια τους.

Κριός

Όταν ένας Κριός νιώθει εγκλωβισμένος σε έναν ανιαρό γάμο ή σε μια μονότνη σχέση, μπορεί να αναζητήσει υποστήριξη εκτός. Εκτός του ότι ξοδεύουν περισσότερη συναισθηματική ενέργεια εκτός της σχέσης τους, όταν εξαρτώνται συναισθηματικά από έναν πλατωνικό φίλο, οι Κριοί απολαμβάνουν επίσης την υποστήριξη και την παρέα αυτού του ατόμου. Ωστόσο, μπορεί να παραμένουν σε άρνηση και να μην θέλουν να δουν ως προδοσία την πλατωνική τους σχέση – η οποία εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική.

Οι αφοσιωμένοι Λέοντες συνήθως δεν βλέπουν τίποτα κακό στο να έχουν μια απλή φιλία με κάποιον στη δουλειά ή σε μια δραστηριότητα που συμμετέχουν. Ωστόσο, όταν μοιράζονται τις πιο προσωπικές τους σκέψεις και τα συναισθήματά τους με ένα νέο πρόσωπο ή με κάποιον που ξέρουν χρόνια, είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μια συναισθηματική σχέση.

Λέων

Όταν ένας Λέων έχει μια τέτοια σχέση, μπορεί να υποβαθμίσει ή ακόμα και να αποκρύψει από το σύζυγό του το επίπεδο εγγύτητας που μοιράζεται με το άλλο άτομο. Αυτό συμβαίνει επειδή γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν είναι ανήθικο. Μπορεί επίσης να νιώθουν αμηχανία ή να αρνούνται την έκταση των συναισθημάτων τους. Άλλωστε, οι Λέοντες είναι από τα ζώδια που δεν πιστεύουν στη φιλία ανδρών και γυναικών.

Παρθένος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, η πάντα σταθερή και λογική Παρθένος, μπορεί εύκολα να επιδοθεί σε μια παράνομη σχέση, όταν αυτή γίνεται με κάποιον με τον οποίο γνωρίζει καλά, νιώθει άνετα και γελάει. Το γέλιο είναι πολύ σημαντικό για εκείνη και αν το χάσει στη σχέση της θα το αναζητήσει αλλού. Αρχικά, ως απλή φιλία και στη συνέχεια ως ερωτικό δεσμό. Η πλατωνική σχέση ενός ατόμου που ανήκει στην Παρθένο μετατρέπεται εύκολα σε ερωτική, αφού το μυαλό τους κάνει σενάρια για το μετά, φτιάχνοντας τον ιδανικό σύντροφο – τον οποίο τελικά απομυθοποιεί, όταν καταλαβαίνει ότι δεν απαντά στα στάνταρντ και τα κουτάκια του.