ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Αυτά είναι τα ζώδια που τους αρέσουν οι… εξτρίμ καταστάσεις στο κρεβάτι

Έχουν διάφορα φετίχ

Αυτά είναι τα ζώδια που τους αρέσουν οι… εξτρίμ καταστάσεις στο κρεβάτι

Τα παρακάτω ζώδια θέλουν κάτι πιο εξεζητημένο, πιο προχωρημένο στο κρεβάτι, ενώ βαριούνται να κάνουν συνέχεια τα ίδια.

ΙΧΘΥΕΣ
Πρώτος στην σχετική μας λίστα ο Ιχθύς και όχι άδικα. Η φαντασία του… οργιάζει. Οι φαντασιώσεις του είναι ιδιαίτερες και ξεχωριστές. Θα σου ζητήσει πράγματα που ούτε καν περνάνε από το μυαλό σου.

Όσο χαμηλών τόνων είναι στην κανονική του ζωή, άλλο τόσο… extreme και προχωρημένος είναι στο κρεβάτι. Αν σου αρέσουν κι εσένα τα περίεργα ερωτικά παιχνίδια, τότε ο Ιχθύς είναι ο/η ιδανικός/η εραστής/ερωμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σε εκπλήσσει που βλέπεις την Παρθένο στο άρθρο για τους φετιχιστές; Κακώς σοκάρεσαι. Θα πρέπει να ξέρεις ότι η Παρθένος στο κομμάτι αυτό είναι… μουχρίτσα από τις λίγες. Της αρέσει να πειραματίζεται στο κρεβάτι.

Να δοκιμάζει νέα κόλπα. Δεν της το έχεις, αλλά στο σεξ, η Παρθένος δεν είναι καθόλου κρύα. Το αντίθετο. Είναι ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί και έχει καλές επιδόσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος βαριέται εύκολα, γι’ αυτό και θέλει εναλλαγές. Τα απλά κόλπα και τα “χιλιοπαιγμένα” δεν του λένε τίποτα. Δεν τον ξεσηκώνουν. Θέλει δράση στο κρεβάτι, ένταση και εναλλαγές. Ειδικά το role play, τον ξετρελαίνει.

Επίσης, επειδή είναι και κοινωνικός άνθρωπος, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα στην σεξουαλική πράξη να λάβουν μέρος και ένας και δυο και τρεις και… χίλιοι δεκατρείς. Όλοι οι καλοί χωράνε θα σου πει (χαχαχα)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος είναι ανοιχτόμυαλος. Δεν έχει κανένα ταμπού και κανέναν ενδοιασμό. Όσο πιο extreme είναι αυτό που θα του προτείνεις στο κρεβάτι, τόσο πιο πολύ τον ξετρελαίνεις. Του εξάπτεις την φαντασία και την περιέργεια.

Θέλει να τα δοκιμάσει όλα. Θέλει να πειραματιστεί και να ζήσει εμπειρίες που άλλοι δεν θα τις φανταζόντουσαν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

astrology.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.