Ο Σκορπιός είναι ένα από τα πιο παρεξηγημένα ζώδια στον ζωδιακό κύκλο.

Καθώς είναι μυστικοπαθής και παθιασμένος, θεωρείται επίσης ζηλιάρης, εμμονικός και εκδικητικός, μεταξύ άλλων, που κάποιες φορές ισχύει αλλά όχι πάντα.

Στην πραγματικότητα αυτό που θέλει κατά βάθος ένας Σκορπιός είναι να αναπτύξει μια βαθιά σχέση με τον σύντροφό του, σύμφωνα με την αστρολόγο Bella Popa: «Δεν τον νοιάζουν οι επιφανειακές σχέσεις. Αναζητά έναν δεσμό όπου θα βρει την αδερφή ψυχή του, θα ενωθούν και θα μεταμορφωθούν μαζί».

Ως ζώδιο του νερού, μπορεί να συνάψει στενές σχέσεις με Καρκίνους, Ιχθύς, αλλά και με Ταύρους, που τους προσγειώνουν και τους επαναφέρουν στην πραγματικότητα.

«Καθώς τα συναισθήματά του είναι βαθιά, έχει την τάση να προσκολλάται σε έναν άνθρωπο» προσθέτει η αστρολόγος – εξ ου κα η φήμη του ότι μπορεί να γίνει εμμονικός και εκδικητικός. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν μπορεί να αντέξει ο καθένας την ένταση των συναισθημάτων ενός Σκορπιού.

Αν όμως κάποιος είναι αρκετά υπομονετικός και ανθεκτικός για μια σχέση με Σκορπιό, θα επιβραβευτεί με την αφοσίωσή του (σύμφωνοι, ενίοτε θα αντιμετωπίσει και τη ζήλια του). Και θα επιβεβαιώσει τουλάχιστον μία φήμη: ότι το συγκεκριμένο ζώδιο μεταφέρει το πάθος του και στο κρεβάτι, υπό την επιρροή του πλανήτη Άρη. «Οι Σκορπιοί είναι ανάμεσα στα πιο σεξουαλικά και γοητευτικά ζώδια. Το σεξ, για αυτούς, είναι μια εμπειρία που τους θεραπεύει και τους μεταμορφώνει, όχι απλά μια σωματική πράξη» καταλήγει η Popa.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μεγαλύτερη πρόκληση, στην πραγματικότητα, είναι να κάνουμε έναν Σκορπιό να μιλήσει ανοιχτά. Κάτω από τη συγκρατημένη επιφάνειά του, κρύβει μεγάλο βάθος, γεμάτο μυστικά, τα οποία θα μοιραστεί μόνο με όποιον αποδείξει, μετά από πολλή προσπάθεια, ότι αξίζει την εμπιστοσύνη του.