Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ζώδιο το οποίο μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου θα βρει τον εαυτό του και θα ανακτήσει τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα με τον αστρολόγο Evan Nathaniel Grim ο οποίος μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok, αυτή η ισχυρή αστρολογική ενέργεια έχει επηρεάσει ένα ζώδιο και το έχει αναγκάσει να ρίξει ρυθμούς και να μην είναι ο εαυτός του, ωστόσο όλα πρόκειται να αλλάξουν τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τον Grim, παρά το γεγονός ότι αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε «κατάσταση ερημίτη από τα τέλη Ιουνίου» καθώς αντιμετώπιζε «υπαρξιακά ερωτήματα», θα επιστρέψει στην εξουσία του, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου 2024.

Ο λόγος για τον Ιχθύ.

«Μερικοί από εσάς έχετε επιλέξει να αποσυρθείτε από τα κοινά, επιλέγοντας να αποκόψετε τους ανθρώπους για να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας» εξήγησε ο Grim, ωστόσο προειδοποίησε, να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας, καθώς η συμπεριφορά σας θα κάνει μια στροφή 180 μοιρών σύντομα.

Σύμφωνα με τον Grim, ο Ιχθύς περνάει δύσκολα από τότε που ο Κρόνος, ο πλανήτης της πειθαρχίας, ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο. Παράλληλα, από τον Μάρτιο του 2023, όταν ο Κρόνος εισήλθε στους Ιχθείς δηλαδή, κλείστηκαν στον εαυτό τους.

Όπως διαβάζουμε στο Υour Tango, τα πράγματα παρόλα αυτά θα βελτιωθούν σύντομα για τους Ιχθύες και θα νιώσουν ανακούφιση.

Θα αναζωογονήσετε την κοινωνική σας ζωή, η καριέρα σας θα έχει άνοδο, ιδιαίτερα γύρω στις 15 Νοεμβρίου 2024 κατά τη διάρκεια μιας συνόδου της Πανσελήνου με τον Ουρανό και θα βρείτε όρεξη να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια.

Με τη βοήθεια του Ουρανού θα βρείτε τον εαυτό σας, θα γίνεται ξανά αυθόρμητος και λιγότερο κλειστοφοβικός Επιπλέον, «θα νιώσετε σαν να έχετε ένα ανοιχτό έδαφος για να εξερευνήσετε γεμάτο περιπέτειες και επιπλέον γνώση».

Είναι λοιπόν η στιγμή να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας αλλά και να μάθετε μια νέα δεξιότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον από τώρα μέχρι και το τέλος του Νοεμβρίου, μην φοβηθείτε να ακούσετε τις επιθυμίες σας. Βαθιά μέσα σας, η εσωτερική σας φωνή σας φωνάζει να πάρετε μια απόφαση και θα αποδειχθεί πως θα είναι η σωστή.