Τρία είναι τα ζώδια τα οποία δεν αντέχουν με τίποτα την μοναξιά με αποτέλεσμα να θέλουν να βρίσκονται συνέχεια σε σχέση.

Μήπως βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Ταύρος

Στον Ταύρο δεν αρέσει να είναι μόνος επειδή του θέλει να αισθάνεται απαραίτητος. Γνωρίζοντας ότι κάποιος εκεί έξω – εκτός από την οικογένεια και τους φίλους του – θέλει να περάσει χρόνο μαζί του, αισθάνεται ασφαλής.

Ο Ταύρος έχει την ανάγκη να ανήκει σε ένα «σπιτικό» αλλά αν δεν μπορείτε να του δώσετε αυτό που θέλει, θα βρει κάποιον άλλο.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι φροντιστής και πάντα ψάχνει κάποιον για να φροντίσει, κάτι που είναι μέρος του λόγου για τον οποίο μισεί να είναι single. Θα προτιμούσε να περνά τον χρόνο του με κάποιον που ίσως δεν έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα παρά να αισθάνεται απομονωμένος και μόνος.

Ο Καρκίνος τείνει επίσης να συνδέεται με τους ανθρώπους αρκετά εύκολα. Ανοίγεται, παίρνει τον πόνο και τα προβλήματά τους και τα κάνει δικά του. Έτσι, όταν η σχέση τελειώσει, αισθάνεται την ανάγκη να βρει κάποιον νέο σύντροφο για να γεμίσει αυτό το κενό στην καρδιά του το συντομότερο δυνατόν.

Ζυγός

Ο Ζυγός μισεί να είναι μόνος. Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα για τα οποία ανησυχεί είναι να καταλήξει μόνος, ακόμα κι αν δεν εκφράζει ποτέ αυτόν τον φόβο. Μέχρι να βρει το το άλλο του μισό, περιβάλλει τον εαυτό της με ανθρώπους που τον κάνουν να αισθάνεται σημαντικός.

Ανθίζει και ευδοκιμεί όταν είναι γύρω από φίλους, οικογένεια και συντρόφους, οπότε μπαίνει κατευθείαν σε μια νέα σχέση μόλις τελειώσει η προηγούμενη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!