ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στη Γαλλία το εντυπωσιακό δεν είναι το 34% της Λεπέν αλλά το 28% Αριστεράς και ακροαριστερών!

Δεν είναι η εποχή τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που αντιπαθούν το καλοκαίρι

Η ζέστη, οι υψηλές θερμοκρασίες, τα διάφορα έντομα που κάνουν την εμφάνισή τους τούς προκαλούν ένταση, νεύρα και κούραση

Δεν είναι η εποχή τους: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που αντιπαθούν το καλοκαίρι

Yπάρχουν τρία ζώδια που δεν τα πάνε και τόσο καλά με το καλοκαίρι.

Η ζέστη, οι υψηλές θερμοκρασίες, τα διάφορα έντομα που κάνουν την εμφάνισή τους τούς προκαλούν ένταση, νεύρα και κούραση.

Προτιμούν το βουνό και την ησυχία του, παρά τη θάλασσα, τα beach parties και τις βουτιές. Σε αντίθεση με ορισμένα άτομα που δεν αντέχουν καθόλου το κρύο, εκείνοι νιώθουν όμορφα όταν ο καιρός είναι, ας πούμε, δροσερός.

Σε ποια ζώδια ανήκουν οι «λάτρεις» του χειμώνα;

Ταύρος

Δώστε του χειμερινά σπορ και πάρτε του την ψυχή. Ο Ταύρος αγαπά τον χειμώνα και τη σιγουριά που αυτός προσφέρει, διότι αυτή η εποχή δεν προμηνύει έντονες και μεγάλες αλλαγές ή αστάθεια. Και στη θάλασσα να πάει (αν δεν μπορεί να το αποφύγει) είναι πιθανότερο να βουτήξει μόνο για δροσιστεί και να βγει αμέσως έξω.

Παρθένος

Ο χειμώνας είναι μια εποχή κατά την οποία η Παρθένος βγάζει τον καλύτερό της εαυτό. Το καλοκαίρι αποσυντονίζεται και χάνει εύκολα την προσοχή της. Αυτό δεν τη βοηθά στο να αποδώσει όπως θέλει. Όταν ο καιρός είναι πιο κρύος παραμένει συγκεντρωμένη και ακολουθεί το πρόγραμμά της. Η ζέστη δεν είναι για εκείνη.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλος ένας λάτρης του προγράμματος που δύσκολα νιώθει άνετα το καλοκαίρι. Οι Αιγόκεροι είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στη δουλειά τους και το καλοκαίρι δεν τους βοηθά να παραμένουν συγκεντρωμένοι στους στόχους τους. Κάθε χειμώνα βάζει στόχους και οργανώνει τη ζωή του. Αυτή την εποχή μπορεί να τα καταφέρει. Το καλοκαίρι… όχι και τόσο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.