ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ωραίος ο Α.Σαμαράς χθες! Νόμιζες, ακούγοντάς τον, ότι διάβαζες τα ρεπορτάζ του pronews.gr. Welcome to the club!

Δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι: Αυτοί είναι οι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου

Eίναι πιο επιρρεπή στο να λένε ψέματα, είτε αυτά είναι μικρά και αθώα, είτε πιο σοβαρά

Δεν είναι να τα εμπιστεύεσαι: Αυτοί είναι οι ψεύτες του ζωδιακού κύκλου

Yπάρχουν μερικά ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στο να λένε ψέματα, είτε αυτά είναι μικρά και αθώα, είτε πιο σοβαρά.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την ευελιξία τους και την ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε κάθε κατάσταση. Αυτό τους καθιστά εξαιρετικούς στο να επικοινωνούν και να συναναστρέφονται με άλλους. Ωστόσο, η διπλή τους φύση μπορεί να τους κάνει επιρρεπείς στο να λένε ψέματα. Οι Δίδυμοι έχουν την τάση να αλλάζουν την αλήθεια για να αποφύγουν τις συγκρούσεις ή για να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη. Μπορούν να πουν μικρά ψέματα χωρίς να το θεωρούν κάτι σοβαρό, απλά και μόνο για να διατηρήσουν την αρμονία στις σχέσεις τους.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για το μυστήριο και την πολυπλοκότητά τους. Έχουν μια έντονη ανάγκη για προστασία της προσωπικής τους ζωής και των μυστικών τους. Αυτό μπορεί να τους κάνει να κρύβουν την αλήθεια ή να χρησιμοποιούν ψέματα για να προστατεύσουν τον εαυτό τους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι Σκορπιοί δεν λένε ψέματα για διασκέδαση, αλλά όταν το κάνουν, είναι συχνά για να διατηρήσουν τον έλεγχο ή να προστατεύσουν τα ευαίσθητα σημεία τους.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι και δημιουργικοί, με μια πλούσια φαντασία που τους οδηγεί συχνά σε έναν δικό τους κόσμο. Μερικές φορές, αυτή η φαντασία μπορεί να επηρεάσει την αντίληψή τους για την πραγματικότητα, κάνοντάς τους να λένε ψέματα είτε από απροσεξία είτε για να αποφύγουν την σκληρή αλήθεια. Οι Ιχθύες λένε ψέματα συνήθως για να προστατεύσουν τους άλλους από το να πληγωθούν ή για να διατηρήσουν την ειρήνη και την ηρεμία γύρω τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστοί για την ανάγκη τους για ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις τους. Αυτή η ανάγκη μπορεί να τους οδηγήσει στο να λένε ψέματα για να αποφύγουν συγκρούσεις ή να διατηρήσουν την ειρήνη. Οι Ζυγοί προτιμούν να λένε μικρά, αθώα ψέματα αντί να αντιμετωπίζουν τις συγκρούσεις, πιστεύοντας ότι αυτό θα βοηθήσει στη διατήρηση της ισορροπίας στις σχέσεις τους.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Τοξότες είναι γνωστοί για την αγάπη τους για την ελευθερία και την περιπέτεια. Μερικές φορές, αυτή η αγάπη για την περιπέτεια μπορεί να τους κάνει να υπερβάλλουν ή να διαστρεβλώνουν την αλήθεια για να κάνουν τις ιστορίες τους πιο ενδιαφέρουσες. Οι Τοξότες δεν λένε ψέματα με κακή πρόθεση, αλλά για να κάνουν τη ζωή τους και των γύρω τους πιο συναρπαστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.