ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Μονοκούκι» Διαμαντοπούλου ψήφισαν στο ΠΑΣΟΚ οι… νεοδημοκράτες!

Δεν… ξεμένει ποτέ: Αυτό είναι το ζώδιο που έχει πάντα χρήματα

Έχει ένα φυσικό ταλέντο να αποταμιεύει και να βγάζει λεφτά

Δεν… ξεμένει ποτέ: Αυτό είναι το ζώδιο που έχει πάντα χρήματα

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ζώδιο το οποίο δεν… ξεμένει ποτέ, καθώς πάντα έχει χρήματα.

Ο λόγος για τον Ταύρο, ο οποίος έχει ένα φυσικό ταλέντο να αποταμιεύει και να βγάζει χρήματα.

«Οι Ταύροι έχουν πάντα ένα οικονομικό “δίχτυ ασφαλείας” που τους βοηθά να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε οικονομική καταιγίδα» αναφέρει.

Ο Ταύρος που κυβερνάται από την Αφροδίτη συνδέεται με τον δεύτερο οίκο του εισοδήματος, δίνοντάς του μια φυσική σύνδεση με τα χρήματα. Αυτό εξηγεί γιατί είναι τόσο καλοί στη διαχείριση των οικονομικών τους εξάλλου, αναζητούν συνεχώς τρόπους να βρουν ισορροπία και σταθερότητα, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές.

Επιπλέον, όπως διαβάζουμε στο Your Tango, σύμφωνα αστρολόγο, με κυβερνήτη τον πλανήτη της έλξης, «είναι εύκολο για τον Ταύρο απλά να προσελκύσει χρήματα» και να επιτύχει τους στόχους και τις επιθυμίες του.

Μάλιστα όπως αναφέραμε πιο πάνω, η Αφροδίτη συνδέεται με τα οικονομικά και την αφθονία και μπορεί να συμβολίζει τον πλούτο, άλλωστε ο Ταύρος θέλει πολυτέλεια και μόνο τα καλύτερα.

Παρά το γεγονός ότι θεωρείται ένα από τα πιο τεμπέλικα ζώδια, επειδή ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, καταλαβαίνει φυσικά τη σημασία της σκληρής δουλειάς – κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί είναι πάντα στο απόγειο της καριέρας τους. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τους αρέσει η σκληρή δουλειά αλλά ότι εκτιμούν τα ωραία πράγματα.

Αυτή η τάση για όμορφα πράγματα τους οδηγεί να εργάζονται σκληρότερα από τα περισσότερα ζώδια, εξήγησε η αστρολόγος Carol Starr. Ωστόσο, το κάνουν αθόρυβα, σχεδιάζοντας σιωπηλά ένα βήμα τη φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.