ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals.gr

Δεν παίρνουν τίποτα για αστείο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που τα παίρνουν όλα προσωπικά

Δεν τολμάς να τους κάνεις μια πλάκα

Δεν παίρνουν τίποτα για αστείο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που τα παίρνουν όλα προσωπικά

Υπάρχουν τρία ζώδια που τα παίρνουν όλα προσωπικά και δεν τους περνάει από το μυαλό ότι μπορείς να κάνεις πλάκα.

Δες τους παρακάτω και προετοιμάσου να τους αποφεύγεις!

1. Καρκίνος

Αχ, αυτοί οι Καρκίνοι! Είναι γνωστοί για την ευαισθησία τους και την ικανότητά τους να αντιλαμβάνονται όλα τα συναισθήματα γύρω τους. Όταν κάνεις πλάκα, ειδικά αν αφορά κάτι προσωπικό ή συναισθηματικό, είναι σίγουρο ότι θα τους πάρει από κάτω. Μπορεί να φαίνονται χαμογελαστοί, αλλά αν δεις ότι αρχίζουν να αναστενάζουν ή να κοιτάζουν με βλέμμα πικραμένο, τότε ξέρεις ότι το χιούμορ σου πήγε…στον τοίχο! Είχαν τη διάθεση να χαλαρώσουν, αλλά με μια αστεία παρατήρηση, ίσως να τους κάνεις να κλειστούν στον εαυτό τους.

2. Σκορπιός

Σκορπιοί, σας έχουμε! Αυτοί οι μαγευτικοί τύποι με την έντονη προσωπικότητα και την παράξενη αίσθηση του χιούμορ μπορεί να φαίνονται δυνατοί, αλλά είναι ευαίσθητοι από μέσα. Αν τους κάνεις πλάκα, δεν θα το ξεχάσουν εύκολα! Είτε πρόκειται για μια αθώα πλάκα, είτε για μια παρεξήγηση, ο Σκορπιός μπορεί να νιώσει ότι το έκανες προσωπικά γι’αυτούς. Μπορεί να αντιδράσουν με μια σιωπή που είναι πιο ανατριχιαστική από ένα κακό όνειρο. Ειδικά όταν τους προκαλείς, είσαι με το ένα πόδι σε επικίνδυνα νερά. Είναι καλύτερα να κρατήσεις το χιούμορ σου για άλλους!

3. Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι οι καλλιτέχνες και οι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου. Είναι γεμάτοι συναισθήματα και δημιουργικότητα, αλλά δυστυχώς, αυτό τους κάνει και ευάλωτους. Αν κάνεις μια αστεία παρατήρηση που αφορά τα όνειρα ή τις επιθυμίες τους, είναι σίγουρο ότι θα το πάρουν προσωπικά. Οι Ιχθύες μπορούν να απομακρυνθούν από το χιούμορ και να χαθούν σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Αν θες να κάνεις παρέα μαζί τους, καλύτερα να περιορίσεις τις πλάκες σου και να κρατήσεις την ατμόσφαιρα θετική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν λοιπόν έχεις αυτούς τους τρεις στο κοντινό σου περιβάλλον, να ξέρεις ότι καλύτερα να κρατήσεις τις πλάκες σου για άλλους. Όλοι έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε πλάκα και να γελάμε, αλλά μερικοί απλά δεν το έχουν σε εκείνους τους τομείς. Στο τέλος της ημέρας, το σημαντικό είναι να κρατάς την παρέα σου ευτυχισμένη και να αποφεύγεις περιττές παρεξηγήσεις. Και αν η ζωή σου φέρει έναν Καρκίνο, έναν Σκορπιό ή έναν Ιχθύ, σκέψου διπλά πριν κάνεις πλάκα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.