ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τότε είπε «ΟΧΙ» ένας μεγάλος Έλληνας. Σήμερα πού θα βρούμε τον «μεγάλο Έλληνα»;
prodeals

Δεν βάζουν ταμπέλες στις σχέσεις τους: Τα τέσσερα ζώδια που αποφεύγουν τις δεσμεύσεις

Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτά;

Δεν βάζουν ταμπέλες στις σχέσεις τους: Τα τέσσερα ζώδια που αποφεύγουν τις δεσμεύσεις

Τέσσερα είναι τα ζώδια που αποφεύγουν τις δεσμεύσεις και δεν βάζουν ταμπέλες στις σχέσεις τους.

Μήπως ανήκεις κι εσύ σε αυτά;

1. Δίδυμοι

Ο Δίδυμος ζει για την περιπέτεια και τις νέες εμπειρίες. Είναι σαν το αεράκι που εμφανίζεται ξαφνικά και φεύγει γρήγορα, αφήνοντας μια γλυκιά αίσθηση, αλλά χωρίς να υπόσχεται πως θα μείνει.

Για έναν Δίδυμο, το «πρέπει» σε μία σχέση μοιάζει με περιορισμό, γιατί οτιδήποτε σταθερό είναι για αυτούς η ακριβώς αντίθετη έννοια από την ελευθερία που λατρεύουν. Μπορεί να είναι τρυφεροί και ευγενικοί, αλλά μόλις αισθανθούν πως η σύνδεση απαιτεί «ταμπέλες» ή μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις, συνήθως βάζουν φρένο.

Tip: Θέλεις έναν Δίδυμο στη ζωή σου; Απόλαυσε μαζί του την παρούσα στιγμή και μην προσπαθήσεις να του φορέσεις «χειροπέδες»!

2. Τοξότης

Ο Τοξότης είναι από τα ζώδια που απολαμβάνουν να εξερευνούν τον κόσμο και να ανακαλύπτουν νέους ανθρώπους, ιδέες και συναισθήματα. Η ιδέα της δέσμευσης τούς προκαλεί ανατριχίλα, όχι γιατί δεν αγαπούν, αλλά γιατί η ελευθερία τους είναι πάνω απ’ όλα.

Αυτός ο εξερευνητής της ζωής ψάχνει για συντρόφους που μπορούν να συμβαδίσουν με τον ανεξάρτητο τρόπο σκέψης και ζωής του. Αν μπορείς να τον ακολουθήσεις χωρίς να τον «δεσμεύεις», τότε ίσως γίνεις ένας από τους λίγους που θα έχουν την τύχη να μοιραστούν την περιπέτειά του.

Tip: Άσε τον Τοξότη να έχει τον χώρο του. Ο καλύτερος τρόπος να μείνει κοντά σου είναι να ξέρει πως μπορεί να φύγει όποτε το θελήσει.

3. Υδροχόος

Οι Υδροχόοι λατρεύουν την ανεξαρτησία και απεχθάνονται κάθε είδους «καλούπι» στις σχέσεις τους. Θέλουν να είναι ελεύθεροι, και οι δεσμεύσεις είναι γι’ αυτούς συνώνυμες με τις απαγορεύσεις. Για έναν Υδροχόο, το πιο σημαντικό είναι να μπορεί να είναι ο εαυτός του χωρίς περιορισμούς και προσδοκίες. Ενδιαφέρονται περισσότερο για μια πνευματική και ουσιαστική σύνδεση παρά για τυπικές, στερεοτυπικές σχέσεις.

Tip: Η ειλικρίνεια και η προσωπική ελευθερία είναι τα κλειδιά για να καταλάβεις και να κερδίσεις την εκτίμηση ενός Υδροχόου. Όσο πιο «ανεξάρτητος» νιώθει μαζί σου, τόσο πιο πιθανό είναι να θέλει να είναι κοντά σου.

4. Κριός

Ο Κριός αγαπά τη δράση και ζει για τη στιγμή, με ένταση και πάθος. Η ιδέα της δέσμευσης τον προβληματίζει, κυρίως γιατί βαριέται εύκολα και θέλει πάντα κάτι καινούργιο. Δεν είναι ότι ο Κριός δεν ενδιαφέρεται για τις σχέσεις, απλώς χρειάζεται συνεχώς αλλαγές και προκλήσεις. Αν νιώσει πως μια σχέση αποκτά σταθερή, προβλέψιμη μορφή, ίσως αποφασίσει να την αφήσει πίσω του και να προχωρήσει στην επόμενη περιπέτεια.

Tip: Ο Κριός θα είναι ευτυχισμένος μαζί σου όσο υπάρχει πάθος και ενθουσιασμός. Χαλάρωσε και απόλαυσε τον έντονο, άμεσο τρόπο με τον οποίο δείχνει τα συναισθήματά του, χωρίς να απαιτείς μακροχρόνια σχέδια.

Αν η σχέση χωρίς ταμπέλες είναι το στυλ σου, τότε αυτά τα τέσσερα ζώδια ίσως είναι η καλύτερη επιλογή για σένα! Αγαπούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους και μπορεί να προσφέρουν υπέροχες στιγμές, χωρίς να πιέζονται από τα κοινωνικά πρότυπα. Και θυμήσου: κάποιες φορές, οι πιο όμορφες σχέσεις είναι αυτές που δεν χρειάζονται κανέναν ορισμό για να ανθίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.