ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δες ποια είναι τα τρία ζώδια που θα ξεπεράσουν όλες τους τις δυσκολίες μέχρι τις 9 Ιουνίου

Μήπως βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Δες ποια είναι τα τρία ζώδια που θα ξεπεράσουν όλες τους τις δυσκολίες μέχρι τις 9 Ιουνίου

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που από αύριο Δευτέρα (3/6) έως την Κυριακή (9/6) θα ξεπεράσουν όλες τους τις δυσκολίες.

Δείτε ποια βρίσκονται στη λίστα:

Λέων

Όλοι ντυμένοι χωρίς πού να πάτε; Ανυπομονείς να ξεκινήσεις το τρέξιμο αυτό το καλοκαίρι, και ενώ είσαι ενήλικας τώρα και τα καλοκαίρια δεν είναι όπως παλιά, δεν μπορείς παρά να νιώθεις ότι πρέπει να δημιουργήσεις κάτι για τον εαυτό σου. σου δίνει την ιδέα ότι υπάρχει κάτι να περιμένεις. Αισθάνεστε απογοητευμένοι κατά την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου και λόγω των πολλών επιρροών των Διδύμων που λαμβάνουν χώρα αυτή την εβδομάδα, θα ενημερώσετε τους πάντες πώς νιώθετε.

Το θέμα με εσάς είναι ότι έχετε την τάση να γίνεστε τρελοί όταν απογοητεύεστε και ενώ στην πραγματικότητα δεν κάνετε τίποτα τόσο κακό, εξακολουθείτε να κλαψουρίζετε — ή τουλάχιστον έτσι σας αντιλαμβάνονται οι φίλοι σας. Όλοι θέλουν να ευχαριστήσουν τον Λέοντα, και ο Λέων δεν είναι ποτέ αρκετά ευχαριστημένος, παρόλο που αυτό το καλοκαίρι πραγματικά σας επιφυλάσσει πολλά.

Η θετική πλευρά: Θα πάρετε αυτό που θέλετε και θα συνειδητοποιήσετε ότι η υπομονή δεν αφαιρεί τίποτα από τη μεγαλόψυχη προσωπικότητά σας. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις σε κανέναν τίποτα. Αυτό που θα καταλήξεις να κάνεις είναι να δείχνεις στους άλλους ότι, έχοντας υπομονή, είσαι πιο εύκολο να είσαι κοντά και ξέρεις ότι σου αρέσει αυτό, Λέων!

Παρθένος

Τώρα που μόλις επέστρεψες από το να κάνεις κάτι απίστευτο, νιώθεις ότι όλα γύρω σου τώρα είναι βαρετά, βαρετά και άψυχα. Ω Παρθένε, δεν είσαι ποτέ ικανοποιημένος; Εδώ πρέπει να κάνετε check in με την ευγνωμοσύνη σας. Μόλις περάσατε μια εκπληκτική εμπειρία και συγκρίνοντας αυτά που μόλις περάσατε με αυτά που ζήσατε την εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου, νιώθετε ότι όλα είναι κουραστικά.

Έχεις όλο το καλοκαίρι μπροστά σου και έτυχε να έχεις κάνει κάποια διασκεδαστικά καλοκαιρινά πράγματα από νωρίς. Τώρα όμως που έγινε, νιώθεις ότι το μόνο που έχεις να περιμένεις είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά. Λοιπόν, καλώς ήρθες στην πραγματικότητα, Παρθένε! Δουλεύουμε όλοι αυτό το καλοκαίρι και είναι εντάξει. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να είστε ευγνώμονες που είχατε την εμπειρία μιας ζωής και τώρα που δεν έχει τελειώσει.

Η φωτεινή πλευρά: Μόλις προσαρμοστείτε ξανά στην κανονική ζωή, θα διαπιστώσετε ότι η ευγνωμοσύνη είναι το κλειδί για να φτάσετε εκεί. Η προσαρμογή είναι δύσκολη, αλλά είστε πιο χαρούμενοι όταν ξέρετε πού βρίσκεται η ασφάλειά σας. Θα διαπιστώσετε ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 3 – 9 Ιουνίου, το να είστε πίσω στο σπίτι και στη ρουτίνα, να κάνετε τη δουλειά σας κ.λπ., είναι μια χαρά. Είστε χαρούμενοι που είστε ζωντανοί και ευγνώμονες που πρέπει να κάνετε κάτι εξαιρετικό.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα 3 – 9 Ιουνίου σας φέρνει μια περίπτωση «Γίνομαι πολύ μεγάλος για αυτό». Και όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να νιώσεις στην κορυφή του καλοκαιριού. Το να αναπολείς τα καλοκαίρια της νιότης σου, όταν όλα ήταν πολύ πιο ανέμελα και εύκολα, σε κάνει να νιώθεις έτσι. Θα περάσετε πολύ χρόνο με νοσταλγία και θλίψη.

Κάπως, θα πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο να περιμένεις, και αν δεν μπορείς να είσαι το μωρό της παραλίας που ήσουν κάποτε, τότε μπορεί κάλλιστα να συρθείς στην κρύπτη. Σταμάτα, Αιγόκερε! Είσαι αυτό το υπέροχο άτομο που σφύζει από ζωή — απλώς τείνεις να γίνεσαι δραματικός κάθε τόσο και δεν υπάρχει τίποτα που να σε εμποδίζει να ξυπνάς για ένα υπέροχο καλοκαίρι…ακόμα κι αν δεν ταιριάζεις σε αυτό που έκανες κάποτε. (Ποιος νοιάζεται!)

Η φωτεινή πλευρά: Το Memory Lane δεν σε απογειώνει απλά, Αιγόκερε. Σε κάνει να δεις ποιος άλλος είναι τριγύρω. Απευθυνθείτε σε παλιούς φίλους για να τους ελέγξετε. Αυτό που ξεσηκώνετε εξαιτίας αυτής της δράσης είναι διασκεδαστικό και αυτό δεν το περιμένατε. Αναμένετε, λοιπόν, το απροσδόκητο στις 3 – 9 Ιουνίου 2024 και να ξέρετε ότι όσο έχετε ζωή, έχετε ελπίδα, όνειρα και την πιθανότητα να έρθουν καλές στιγμές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.