ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Και η Διαμαντοπούλου για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν βάζουν κατ'ευθείαν τον Μητσοτάκη;
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους: Τα τρία ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα

Προτιμούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ, είτε σε σχέσεις, είτε με φίλους, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους: Τα τρία ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα

Υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια τα οποία δεν ανοίγονται εύκολα, καθώς πολύ δύσκολα θα εκφραστούν.

Αυτά τα ζώδια προτιμούν να διατηρούν χαμηλό προφίλ, είτε σε σχέσεις, είτε με φίλους, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν ανοίγονται γρήγορα και όταν το κάνουν επιλέγουν προσεκτικά σε ποιον θα μιλήσουν ενώ δίνουν με το σταγονόμετρο τις λεπτομέρειες.

Όταν είναι με φίλους σε συγκεντρώσεις, είναι συχνά λίγο πιο ήσυχοι από όλους τους άλλους και με τους συντρόφους τους, μπορεί να χρειαστούν μήνες – και μερικές φορές ακόμη και χρόνια – για να ανοιχτούν πλήρως.

Σύμφωνα με τον Letao Wang, αστρολόγο και πνευματικό σύμβουλο, τα πιο «κλειστά» ζώδια συχνά επηρεάζονται από τον κυβερνήτη πλανήτη τους, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την επιθυμία τους να μοιραστούν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.

Τα ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι αινιγματικός. Έχει έναν αέρα μυστηρίου που τους ακολουθεί όπου κι αν πάνε, καθώς και τη φήμη ότι δύσκολα τον γνωρίζει κανείς 100 %.

«Κυβερνήτη έχουν τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης και έχουν μια έμφυτη επιθυμία για ιδιωτικότητα και προστασία», λέει ο Wang. «Μπορούν να είναι βαθιά ενδοσκοπικοί, συχνά προτιμώντας να κρατούν τα συναισθήματά τους».

Εκτιμά πραγματικά την ιδιωτικότητά του, καθώς και την αίσθηση ασφάλειας. Πάντα μετανιώνουν όταν λένε πάρα πολλά, έτσι συχνά ταλαντεύουν το εκκρεμές πολύ μακριά προς την άλλη κατεύθυνση και επιλέγουν να μην πουν τίποτα.

Πολλοί Σκορπιοί ανησυχούν ότι τα λόγια τους θα παρερμηνευτούν ή θα χρησιμοποιηθούν εναντίον τους στο μέλλον. Η ανάγκη τους για ιδιωτικότητα είναι τόσο βαθιά που πολλοί Σκορπιοί επιλέγουν να μείνουν μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από μεγάλες ομάδες φίλων.

Αιγόκερως

Ποτέ δεν θα πιάσετε έναν Αιγόκερω να λέει πάρα πολλά για τον εαυτό του. Σύμφωνα με τον Wang, αυτό το ζώδιο της γης είναι πολύ ρεαλιστικό και πειθαρχημένο.

Κυβερνάται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της δομής, είναι δεύτερη φύση του να σκέφτεται πριν μιλήσει.

Αντί να πουν αμέσως τι έχουν στο μυαλό τους, θα ζυγίσουν γρήγορα τα υπέρ και τα κατά και τις περισσότερες φορές θα αποφασίσουν ότι τα πράγματα είναι καλύτερα να μην ειπωθούν.

Μπορεί να γνωρίζετε έναν Αιγόκερω για χρόνια χωρίς ποτέ να αισθάνεστε ότι τον γνωρίζετε πραγματικά. Οι Αιγόκεροι προτιμούν να διοικούν τη ζωή τους με μια αίσθηση οργάνωσης και ελέγχου, οπότε είναι ιδιαίτερα επιλεκτικοί όταν πρόκειται να ανοιχτούν.

Ιχθύς

Ενώ οι Ιχθείς έχουν πάντα πολλά όνειρα και ιδέες που στροβιλίζονται στο κεφάλι τους, σπάνια θέλουν να ανοιχτούν και να μοιραστούν. Τους αρέσει να κρατάνε τις σκέψεις τους χωρίς να ανησυχούν για επικριτικά σχόλια.

«Η ευαίσθητη φύση τους τους κάνει επιφυλακτικούς στο να εκθέσουν τις σκέψεις τους, οδηγώντας συχνά στη φήμη ότι είναι άπιαστοι», λέει ο Wang.

Περιστασιακά, μπορεί να εκφραστεί δημιουργικά μέσω της τέχνης, της γραφής ή της μουσικής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.