ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Είναι να μην σου τύχουν: Τα τρία ζώδια που γίνονται οι πιο ανυπόφοροι συνάδερφοι

Για να ξέρεις τι να περιμένεις

Είναι να μην σου τύχουν: Τα τρία ζώδια που γίνονται οι πιο ανυπόφοροι συνάδερφοι

Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία χρειάζονται προσοχή καθώς γίνονται οι πιο ανυπόφοροι συνάδελφοι στο γραφείο. 

Δες ποια είναι να μην σου… τύχουν:

Δίδυμοι

Αν υπάρχει κάποιος που δεν σας αφήνει να δουλέψετε με τη φλυαρία του, πιθανότατα ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Σούπερ κοινωνικό, η ψυχή της παρέας, αποτελεί επίσης τον σαμποτέρ της παραγωγικότητας.

Είναι λοιπόν ο τέλειος συνάδελφος όταν αναζητάτε κάποιον για να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά και να ανταλλάξετε μερικές κουβέντες αλλά όχι όταν τρέχετε να προλάβετε μια σφιχτή προθεσμία και κάθε λεπτό δουλειάς είναι πολύτιμο.

Τοξότης

Μην τον ψάχνετε στο γραφείο του. Πιθανότατα θα πίνει καφέ με άλλους στην κουζίνα ή θα χαζεύει βιντεάκια στο Ίντερνετ.

Αυτό το ζώδιο της φωτιάς χαρακτηρίζεται από αστείρευτη ενέργεια και ενθουσιασμό, τα οποία όμως δεν επιλέγει απαραίτητα να διοχετεύσει στη δουλειά του, μπορεί λοιπόν να αποδειχθεί ιδιαίτερα απρόβλεπτο ως συνεργάτης.

Επιπλέον, απεχθάνεται τα μονότονα, επαναλαμβανόμενα καθήκοντα και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα αναβάλει ή, ακόμα καλύτερα, να τα φορτώσει σε όλους. Το δυνατό του σημείο ως επαγγελματίας; Η αισιοδοξία του είναι μεταδοτική, ακόμα και όταν όλα και όλοι γύρω του μοιάζουν να καταρρέουν.

Ιχθύς

Καλή τύχη αν ο συνάδελφός σας ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Ετοιμαστείτε να καλύψετε όλες τις βάρδιες του, καθώς δεν θα λέγαμε ακριβώς ότι είναι ο ορισμός της συνέπειας. Δεν διστάζει να δηλώσει απουσία, επικαλούμενος οποιαδήποτε δικαιολογία, από ημικρανίες μέχρι αλλόκοτα συμπτώματα που δεν έχει ακούσει ποτέ, κανείς ξανά στη ζωή του.

Αλλά ακόμα και όταν βρίσκεται στο πόστο του, έχει πιο αργούς ρυθμούς από τους συναδέλφους του και αν αφήσετε μια προθεσμία πάνω του υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τη χάσει.

Κι αυτό γιατί αντί να τακτοποιεί εκκρεμότητες, μπορεί να χαθεί για ώρες στις ονειροπολήσεις του. Αν μη τι άλλο, όταν τελικά καταφέρει να ολοκληρώσει μια εργασία, το αποτέλεσμα θα είναι σούπερ δημιουργικό και ευφάνταστο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.