ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Είναι σχεδόν απίθανο να γίνουν εκδηλωτικά: Αυτά είναι τα δύο πιο «ψυχρά» ζώδια

Γενικότερα έχουν την τάση να αντιλαμβάνονται τα πράγματα με μία πρωτοφανή ψυχρότητα

Είναι σχεδόν απίθανο να γίνουν εκδηλωτικά: Αυτά είναι τα δύο πιο «ψυχρά» ζώδια

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια, τα οποία είναι πάρα πολύ «ψυχρά» και είναι σχεδόν απίθανο να γίνουν εκδηλωτικά και να εκφράσουν ξεκάθαρα τα συναισθήματά τους.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσουν γλυκά και γενικότερα έχουν την τάση να αντιλαμβάνονται τα πράγματα με μία πρωτοφανή ψυχρότητα.

Δεν συγκινούνται ποτέ, σπάνια θα τρέξει δάκρυ από τα μάτια τους και δεν εκφράζουν ποτέ με τρυφερότητα όλα όσα νοιώθουν.

Αυτό είναι μία γενικότερη στάση ζωής που δεν κάνουν επίτηδες, όμως πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις τους με το περιβάλλον τους.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα ζώδια που θεωρούνται τα «ψυχρά» του ζωδιακού κύκλου:

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ζώδια που φημίζονται για την ψυχραιμία και την ισορροπία στη ζωή τους, ενώ πάντα είναι αρκετά φειδωλοί στα λόγια και τα συναισθήματα που εκδηλώνουν. Έτσι, θεωρούνται οι πιο ψυχροί του ζωδιακού κύκλου, ενώ δυσκολεύονται να δείξουν είτε με πράξεις είτε με λόγια τα συναισθήματά τους.

Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, εκτός και αν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιζητούν κάποια διαφορετική συμπεριφορά κι έτσι αρχίζουν οι γκρίνιες και τα προβλήματα.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δυσκολεύονται πάρα πολύ να μιλήσουν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους, με αποτέλεσμα να δείχνουν συνεχώς ψυχροί. Αυτό είναι κάτι που έχουν έμφυτο από μικρή ηλικία και δεν το κάνουν επίτηδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πραγματικότητα μέσα τους μπορεί να νοιώθουν έναν καταιγισμό συναισθημάτων, ωστόσο πάντα θα δείχνουν ανέκφραστοι και ψυχροί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.