ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αν στην θέση του Αυγενάκη ήταν π.χ. ο Κασιδιάρης, θα είχε επέμβει η Εισαγγελία του ΑΠ, ο ίδιος ο Άρειος Πάγος και ο ΟΗΕ!

Είναι τα πιο ανταγωνιστικά: Τα τέσσερα ζώδια που θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη

Δείτε αν βρίσκεται και το δικό σας ανάμεσά τους

Είναι τα πιο ανταγωνιστικά: Τα τέσσερα ζώδια που θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη

Υπάρχουν τέσσερα συγκεκριμένα ζώδια τα οποία θεωρούνται ως τα πιο ανταγωνιστικά, καθώς θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν τη νίκη.

Η ανταγωνιστικότητά τους μπορεί να «χτυπήσει» κόκκινο και όχι μόνο για να αποδείξουν πως αξίζουν μια καλύτερη θέση από το σύνολο, αλλά για να αποδείξουν πρωτίστως στον εαυτό τους πως αξίζει να εργάζονται σκληρά και να έχουν βλέψεις για μεγάλα πράγματα.

Αυτά είναι τα 4 πιο ανταγωνιστικά ζώδια:

Κριός

Η φλογερή προσωπικότητα του Κριού, μαζί με την επιθυμία του να είναι πρώτος σε κάθε πτυχή της ζωής του, σίγουρα τον καθιστά ως ένα από τα πιο ανταγωνιστικά ζώδια.

Δεδομένου ότι κυβερνώνται από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης και της επιθετικότητας, πηγαίνουν τον ανταγωνισμό σε ένα εντελώς νέο επίπεδο και γίνονται τρομεροί αντίπαλοι, λέει ηTara Bennet, αστρολόγος και πνευματική προπονήτρια στο Mediumchat.

«Γεννιούνται νικητές, έχουν το κίνητρο και την αποφασιστικότητα να πετύχουν» προσθέτει.

Από το να έχουν περισσότερα χρήματα μέχρι το να είναι σωστοί σε ασήμαντους τομείς, όλα είναι ένας ανταγωνισμός γι ‘αυτούς – και ποτέ δεν υποχωρούν.

Λέων

Ως ζώδια της φωτιάς, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι Λέοντες είναι ανταγωνιστικοί. «Βλέπουν τη ζωή ως ένα στάδιο όπου πρέπει να αποδώσουν και να διαπρέψουν», σημειώνει η Rodriguez.

Παρακινούνται από την επιθυμία τους για αναγνώριση και θαυμασμό, οπότε η ανταγωνιστική τους φύση συχνά αναδεικνύεται με δημιουργικούς και δραματικούς τρόπους.

Σκορπιός

Η ανταγωνιστική πλευρά του Σκορπιού βγαίνει όταν παλεύει για κάτι ή κάποιον σημαντικό για αυτόν. «Είτε πρόκειται για έναν σύντροφο, είτε για έναν συνάδελφο που ζητά την ίδια προαγωγή με εκείνον, ο Σκορπιός θα χρησιμοποιήσει κάθε κόλπο για να τον νικήσει», λέει η Bennet.

Η Rodriguez επισημαίνει ότι ο Σκορπιός παίζει για να κερδίσει, συχνά κρατώντας τα χαρτιά του κρυμμένα

Αιγόκερως

Όπως αναφέρεται στο BestLife, ο Αιγόκερως είναι το πιο ανταγωνιστικό ζώδιο, χάρη στην ατελείωτη ορμή και πειθαρχία του.

H Raquel Rodriguez, αστρολόγος και ιδρύτρια του Your Zodiac, λέει ότι οι Αιγόκεροι βλέπουν τη ζωή σαν ένα βουνό που πρέπει να ανέβουν, με κάθε επίτευγμα να σηματοδοτεί και ένα νέο υψόμετρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτά τα σκληρά εργαζόμενα ζώδια της γης δεν τα παρατάνε ποτέ, οπότε θα κάνουν τα πάντα για να προχωρήσουν. «Η ανταγωνιστική τους φύση έχει τις ρίζες της στην ανάγκη να εξασφαλίσουν το κύρος τους και στη φιλοδοξία τους να αφήσουν ένα σημάδι στον κόσμο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.